Kan du lide kundekontakt og salg? Og drømmer du om en karriere indenfor den finansielle sektor?

Finansøkonomuddannelsen er en to-årig uddannelse, som giver et bredt fundament i forhold til at varetage opgaver i finansielle virksomheder. Mange finansøkonomer får job i pengeinstitutter som privatrådgivere eller erhvervsrådgivere. Andre får ansættelse hos ejendomsmæglere, forsikringsselskaber eller ejendomsadministrationsselskaber.

På uddannelsen lærer du om mange aspekter af det finansielle marked, og du får en grundlæggende forståelse for økonomiske forhold og sammenhænge. Du lærer også at kommunikere og opbygge salgssamtaler, der er en vigtig del af opgavevaretagelsen i finansielle virksomheder.  

Undervejs kommer du i praktik, som ofte er vejen til første job, når du bliver færdiguddannet. Mange finansøkonomer videreuddanner sig enten med Finansiel Rådgivning eller HD 2. del. Med en finansøkonomuddannelse får du altså mulighed for at kickstarte din finanskarriere.

UCN-adresser
Aalborg: Porthusgade 1
Thisted: Lerpyttervej 43

Varighed

2 år

Sted

Aalborg
Thisted

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledning

Sara Møller Nielsen
Faglig studievejleder Aalborg

Tlf. 72 69 14 30
smn@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Troels Frøkjær Christensen
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 99 19 19 19
tfc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Har du spørgsmål?

Før du søger ind, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2, og hvad uddannelsen lægger vægt på i kvote 2.

"Efter en karrieredag på uddannelsen har jeg fået øjnene op for, hvor spændende et job i et pengeinstitut kan være, og det er nu blevet min drøm."

Tobias Harald Jensen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til finansøkonom på UCN.

Se hvilke uddannelser, der har ledige pladser til vinteroptag 2016.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind