Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Og arbejde med eksport på det globale handelsmarked?

Flere og flere virksomheder opererer internationalt, og der er et stigende behov for kompetente medarbejdere med indsigt i det globale eksportmarked. Med en bacheloruddannelse i eksport og teknologi får du stærke kort på hånden.

Uddannelsen er meget internationalt orienteret, hvor der undervises i både tekniske som merkantile fag. Hovedsigtet er spændingsfeltet mellem virksomheden og kunden. Som eksportbachelor bliver du specialist i salg og service af tekniske produkter og løsninger.

Du lærer bl.a. at udarbejde salgs- og markedsføringsplaner, der er målrettet forskellige kundegrupper på et globalt marked. Samtidig får du indsigt i forskellige brancher, produktionsplanlægning, kulturforskelle og entreprenørskab.

Som eksportbachelor kan du arbejde i såvel danske som udenlandske virksomheder f.eks. som eksportkonsulent, produktkonsulent, indkøber eller på sigt eksportchef, produktchef eller indkøbschef.

UCN-adresse
Aalborg: Porthusgade 1

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Engelsk

Praktik

Et helt semester

Studiestart

September

Studievejledere

Signe Marie Hansen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 49
smha@ucn.dk

Træffes onsdag kl. 9 - 14 i ulige uge

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Jeg synes uddannelsen lød spændende, fordi man kan komme ud i verden, og opleve forskellige kulturer og læse opgaver. Derudover skulle det åbne en masse døre til fremtiden"

Majbritt Holk Thomsen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til eksportbachelor på UCN.

Se hvilke uddannelser, der har ledige pladser til vinteroptag 2016.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind