Drømmer du om at blive energispecialisten, der kan rådgive om udviklingen af komplekse energi- og indeklimasystemer?

De kommende år skal forbruget af energi i de danske hjem og virksomheder reduceres kraftigt, og der skal i langt højere grad fokuseres på energirigtigt og bæredygtigt byggeri, både ved renovering og nybyggeri. Med en energiteknologuddannelse bliver du eksperten, der kan udøve den nødvendige rådgivning.

På uddannelsen lærer du at varetage opgaver på tværs af el- og vvs-området med henblik på energioptimering og energibesparende foranstaltninger af bygningstekniske installationer og procesanlæg. Det kan eksempelvis være klimaanlæg, varmepumper og lignende i bebyggelser såvel som i industrien.

Som energiteknolog kan du bl.a. få arbejde i forsyningsvirksomheder, installationsbranchen og tekniske forvaltninger som projektleder, energiingeniør, energirådgiver eller salgsingeniør.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Maj-Britt Trolle Ståhl
Kontaktperson

Tlf. 72 69 14 93
mat@ucn.dk

Træffes mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 9.00 - 12.00

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Vil du blive endnu skarpere?

Med en uddannelse til energiteknolog får du gode muligheder for at læse videre og blive endnu skarpere inden for energiområdet. Du kan for eksempel tage en af vores overbygningsuddannelser i energimanagement eller produktudvikling og teknisk integration. Du har også mulighed for at fortsætte studierne på en af landets maskinmesteruddannelser.

"Hvis du vil lære at gøre en forskel, eller har en iværksætter i maven og gerne vil gøre noget for naturen, er der muligheder i denne uddannelse."

Anja Vibe Priess

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til energiteknolog på UCN.

Se hvilke uddannelser, der har ledige pladser til vinteroptag 2016.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind