University College Nordjylland
Bookmark and Share
Du er her:

Hvis du vil vide mere

Projektkoordinator Charlotte Heigaard

Kontakt:

 

Charlotte Heigaard Jensen

Projektkoordinator

chje@ucn.dk

 

 

 

 

En udstilling på KUNSTEN vil give de besøgende mulighed for at følge med i casearbejdet via skærme og 3D udstyr. Med 3D-briller på vil museumsgæster kunne bevæge sig rundt i de virtuelle modeller og ”møde” studerende fra Porthusgade og Utrecht.

Udstillingen vil være bemandet af studerende og undervisere fra Grafisk design- og bygningskonstruktøruddannelsen ved UCN. De vil besvare spørgsmål om De Digitale Dage og den spændende teknologi. 

De Digitale Dage 2014 bliver støttet af:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Digitale Dage

3 dage med fokus på digitalt byggeri 9. - 11. april 2014

”De Digitale dage på UCN” er et årligt tilbagevendende arrangement, der afvikles i samarbejde mellem University College Nordjylland Teknologi, Aalborg Universitet, Tech College Aalborg og EUC Nord. I år deltager også bygningskonstruktøruddannelsen på Erhvervsakademi Lillebælt.

I år finder arrangementet sted fra d. 9. - 11. april på adressen UCN, Porthusgade 1, 9000 Aalborg.

 

På disse sider kan du læse mere om samarbejdet, samarbejdets parter og det årlige arrangement, der gennemføres i et totalt og praktisk orienteret digitalt set up, der blandt andet på storskærme viser projekteringens udvikling hele vejen fra arkitekt og ingeniør, over konstruktør til håndværksfagenes produktion af færdige mock-ups.

 

De Digitale Dage 2014 på TV2 Nord

 

Se TV2 Nords indslag fra De Digitale Dage

 

Følg De Digitale Dage på Facebook 

 

Hvem kan deltage?

Det årlige arrangement er åbent for alle - deltagelse er gratis. Selvom du ikke deltager i foredrag, er du stadig velkommen til at følge cases og workshoppene.

 

Program for 2014

De Digitale Dage 2014 åbnes af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

 

Gennem casen ”Restaurering og revitalisering af KUNSTEN” sætter De Digitale Dage i år specielt fokus på samarbejde og læring på byggepladsen og på hvordan digitale værktøjer kan styrke kommunikationen mellem rådgivere og ikke mindst mellem rådgiver og udførende.

 

Studerende fra de nordjyske byggeuddannelser vil samarbejde om anvendelsen af digitale værktøjer til planlægning og udførelse af den forestående energirenovering og nyindretning af KUNSTEN. Noget af det vi bl.a. glæder os til, er at tage 3D-briller på og gå en virtuel tur i et af KUNSTENs kommende rum, som lige er blevet tegnet digitalt fem minutter tidligere. Det kaldes interaktiv visualisering og er blot én af de mange spændende digitale muligheder, De Digitale Dage skal afprøve. Herudover vil der være foredrag og rig lejlighed til at netværke og udveksle erfaringer med repræsentanter fra byggeriets organisationer, virksomheder og studerende.
 

Læs programmet for 2014 her.

Las mere om workshoppen her.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men af hensyn til pladsen, vil vi gerne, at du tilmelder dig de foredrag, du vil høre. Du kan tilmelde dig her.

 

Parkering

Der er igen i år gratis parkering i C. W. Obels P-hus. Læs mere under Praktiske oplysninger

 

Presse

Læs her hvad der bliver skrevet om de Digitale Dage  

 

  

”Ved at samle kræfterne på tværs af fag og traditioner, har vi som uddannelses-institutioner de bedste kort på hånden til, i et målrettet samarbejde med byggeriets virksomheder, at udvikle og udbrede de digitale redskaber til alle byggeriets led."


Bruno Larsen

Studieleder på UCN Teknologi og initiativtager til ”De Digitale Dage på UCN”

 

De Digitale Dage på UCN

  

 

Der er ingen nyheder i listen i øjeblikket
RSS feed  

 

UCN

Tech College Aalborg
   
   

      

Sidst opdateret 11-04-2014 af Charlotte Heigaard Jensen
De Digitale Dage | Kontakt De Digitale Dage