University College Nordjylland
Bookmark and Share
Du er her:

Hvis du vil vide mere

Projektkoordinator Charlotte Heigaard

Kontakt:

 

Charlotte Heigaard Jensen

Projektkoordinator

chje@ucn.dk

 

 

 

 

En udstilling på KUNSTEN vil give de besøgende mulighed for at følge med i casearbejdet via skærme og 3D udstyr. Med 3D-briller på vil museumsgæster kunne bevæge sig rundt i de virtuelle modeller og ”møde” studerende fra Porthusgade og Utrecht.

Udstillingen vil være bemandet af studerende og undervisere fra Grafisk design- og bygningskonstruktøruddannelsen ved UCN. De vil besvare spørgsmål om De Digitale Dage og den spændende teknologi. 

De Digitale Dage 2014 bliver støttet af:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Digitale Dage

3 dage med fokus på digitalt byggeri 15. - 17. april 2015

”De Digitale dage på UCN” er et årligt tilbagevendende arrangement, der afvikles i samarbejde mellem University College Nordjylland Teknologi, Aalborg Universitet, Tech College Aalborg og EUC Nord. I år deltager også bygningskonstruktøruddannelsen på Erhvervsakademi Lillebælt.

I år finder arrangementet sted fra d. 15. - 17. april på adressen UCN, Sofiendals vej 60, 9200 Aalborg Sv.

 

På disse sider kan du læse mere om samarbejdet, samarbejdets parter og det årlige arrangement, der gennemføres i et totalt og praktisk orienteret digitalt set up, der blandt andet på storskærme viser projekteringens udvikling hele vejen fra arkitekt og ingeniør, over konstruktør til håndværksfagenes produktion af færdige mock-ups.

 

 

”Ved at samle kræfterne på tværs af fag og traditioner, har vi som uddannelses-institutioner de bedste kort på hånden til, i et målrettet samarbejde med byggeriets virksomheder, at udvikle og udbrede de digitale redskaber til alle byggeriets led."


Bruno Larsen

Studieleder på UCN Teknologi og initiativtager til ”De Digitale Dage på UCN”

 

De Digitale Dage på UCN

Der er ingen nyheder i listen i øjeblikket
RSS feed  

 

UCN

Tech College Aalborg
   
   

      

Sidst opdateret 05-12-2014 af Charlotte Heigaard Jensen
De Digitale Dage | Kontakt De Digitale Dage