University College Nordjylland
Bookmark and Share
Du er her:

Kontakt

ICDP Danmark

Lindholm Brygge 35

Postboks 55, 9100 Aalborg

 

 Mathilde Egelund Rasmussen

Uddannelseskonsulent

Mathilde Egelund Rasmussen

Tlf. 7269 0423

mtr@ucnact2learn.dk

 

Ann Reichstein

Studiesekretær

Ann Reichstein

Tlf. 7269 0402

adr@ucn.dk

 

Kurser der udbydes af UCN

• University College Nordjylland

 

ICDP Danmark

Certificeret uddannelse hos UCN

ICDP (International Child Development Programme) er et internationalt forebyggelsesprogram, der er udformet af de to norske psykologiproffesorer Henning Rye og Kartsen Hundeide. ICDP-Programmet anvendes over hele Skandinavien i forhold til professionelle med henblik på at optimere udsatte børns udviklingsbetingelser i dagtilbud og skole.

 

Centralt for ICDP er ønsket om at udvikle kommunikationen mellem barnet og dets omsorgspersoner, og at forløbet tager udgangspunkt i barnets kulturelt betingede ressourcer.

 

Forholdet mellem omsorgsgiver og barn er af afgørende betydning for udvikling af barnets biologiske, psykosociale og mentale potentialer. Det er med udgangspunkt i denne viden og med fokus på de ressourcer, der er i dette forhold, ICDP Danmark arbejder på at fremme børn og unges sundhed og udvikling.

 

Efter- og videreuddannelse

Vi tilbyder certificerede kurser af forskellig længde og omfang med afsæt i ICDP-tænkningen. Alle vores tilbud sigter mod at udvikle pædagoger, lærer og andre professionelles relationskompetencer. Læs mere om dine uddannelsesmuligheder i vores folder om ICDP eller læs artiklen om de otte samspilstemaer, som ICDP-tankegangen bygger på:

 

Folder om ICDP

De otte samspilstemaer
 

 

Der er ingen nyheder i listen i øjeblikket
RSS feed  
Sidst opdateret 24-04-2013
ICDP Danmark | Lindholm Brygge 35 | 9400 Nørresundby | 7269 9000 | kip@ucn.dk