Gå til hoved indhold
Kursus
Kurser og temadage

Mød forfatter Daniel Zimakoff

På kurset får du en god introduktion til Sierra Leone og årets materiale og inspiration til undervisningen. Du kan også møde forfatter Daniel Zimakoff, der fortæller om tilblivelsen af årets elevhistorie.

Materialet til Børnenes U-landskalender kan I både arbejde med analogt og digitalt. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge et spændende forløb, der kan strække sig i et par dage eller en hele uge. Der er også eksempler på, at skoler bruger undervisningsmaterialets aktiviteter i helt op til seks uger med inddragelse af en lang række fag i indskolingen.

Materialet indeholder flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse. Det er også oplagt at bruge materialet, hvis I arbejder med FN’s 17 verdensmål på skolen.

Få gratis bøger med hjem

Alle deltagere på kurset får en gratis elevbog og en lærervejledning med hjem. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærervejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra omkring 1. maj 2023.

Fodbold skal hjælpe børn til et bedre liv

I 2023 har to organisationer slået sig sammen. Det er Dreamtown og FANT (Football for a New Tomorrow). Overskuddet fra salget af Børnenes U-landskalender 2023 går til et fodboldprojekt, der skal få især pigerne i byernes slumområder ind i lærende, sunde og støttende fællesskaber, der hjælper dem med at kridte banen op til et bedre liv.

 

Instruktøren er Michael Larsen, der har været med til at lave materialet for Danida i mange år. Michael ha selv rejst i Sierra Leone, så han har førstehåndskendskab til årets land og projekt.

Målgruppe

Undervisere i dansk, natur/teknik, kreative fag og fagsamarbejde i 1. - 5. klasse 

Underviser

Projektleder Michael Larsen, inVirke.

Praktisk information

Tilmeld dig

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Kontakt

Camilla Nielsen

Administrativ medarbejder

Telefon:
72690822