Ultra:bit/micro:bit

Er jeres skole en del af ultra:bit-projektet, så er der hjælp at hente hos CFU

Ultra:bit 2020 -2023

Ultra:bit er en tre-årig indsats i samarbejde mellem DR, Industriens Fond og CFU. Ultra:bit skal ruste børn til at udnytte deres nysgerrighed og kreativitet til at bygge fremtiden med teknologi og tage stilling til teknologi.

Ultra:bit-indsatsen bliver udvidet og forlænget, så 7. og 8. klasser også får tilbud om lærings-aktiviteter om teknologisk innovation og digital dannelse.

Kurser i ultra:bit

Man kan arbejde med kreativitet, kodning og teknologiforståelse i næsten alle fag. Der findes digitale lærervejledninger og masser af undervisningsmateriale på DR Skole.

Hos CFU udbyder vi løbende nye kurser i emnet. Her finder du vores kurser inden for teknologiforståelse og it.

Du er altid velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Henriette Hjelm Hansen på hhh@ucn.dk for at høre nærmere om mulighederne for kurser i brugen af micro:bits i undervisningen på tværs af fag.

Besøg af taskforce på din skole

Få besøg af ultra:bits rejsende taskforce – et gratis opkvalificeringskursus.

Er din skole tilmeldt projektet, kan du få besøg af ultra:bit rejsende taskforce, der giver et gratis kursus på tre timer. Tilbuddet er for alle undervisere på mellemtrinnet, som har tilmeldt sig ultra:bit. Ønsker din skole at få besøg af en taskforce, så kontakt Henriette Hjelm Hansen - der skal være et minimum på 30 deltagende.

Ultra:bit LIVE

Ultra:bit LIVE er kulminationen på et undervisningsforløb, hvor børn skaber deres egne unikke superdyr med teknologi og er med i konkurrencen om at vinde præmier til hele klassen. Læs mere om ultra:bit LIVE.

Lån flere ultra:bit sæt 

mitCFU.dk kan du låne flere micro:bits til brug i undervisningen og diverse ekstra udstyr.

Kontakt

Henriette Hjelm Hansen
Konsulent
Aalborg
Tlf.: 72 69 08 63
hhh@ucn.dk

Træffes alle hverdage i Aalborg.