Gå til hoved indhold

Alle undervisere med tilknytning til en undervisningsinstitution kan benytte CFU's mange tilbud og faciliteter. CFU yder rådgivning og vejledning om læringsmidler, brug af IT og medier i undervisningen, genererer faglige og pædagogiske kursusforløb, formidler kulturtilbud til skoleverdenen og udlåner undervisningsmaterialer og forskelligt udstyr.

Oprettelse som skole/institution

I forbindelse med oprettelse gør vi opmærksom på, at institutionen skal være godkendt som undervisningsinstitution og være kommunal, regional eller statslig tilskudsberettiget.

CFU - også for lærerstuderende

Ved studiestart inviteres du til en generel introduktion af CFU's mange tilbud. Senere i forløbet er du velkommen til at kontakte CFU's konsulenter for rådgivning og inspiration til dine praktikforløb.

Lån af materialer

Du kan låne materialer fra vores informationssamling i mitCFU, blot du har et uni-login. Kontakt Servicecentrets HelpDesk på telefon 72699999 eller send en mail til servicecenter@ucn.dk.

Skal du bruge klassesæt/materialer i din praktik, skal din skole booke materialerne til dig, og vores bogbiler leverer dem ud på skolen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte CFU på tlf. 72 69 20 00 eller cfu@ucn.dk.

Kurser

CFU afholder en række praksisnære kurser i løbet af året. Er der stadig ledige pladser på kurserne 2 uger før afholdelse, kan studerende komme med gratis.

Se alle CFU's kurser.

Kontakt vores kursusadministration på tlf. 72 69 20 00 eller cfukursus@ucn.dk.