Gå til hoved indhold

Akademiuddannelse

Akademi­­­­­­uddannelse i informations­­teknologi

Bliv klædt på til fremtidens arbejde med IT.

Verden er blevet digital - og det stiller høje krav til virksomhedernes IT-løsninger. Der er derfor rift om IT-kyndige medarbejdere, som dels kan hjælpe med at udvikle og vedligeholde driftssikre systemer, dels styrke virksomheder gennem brug af forskellig IT.

I løbet af akademiuddannelsen i Informationsteknologi bliver du klædt på til at deltage i udviklingen af apps, programmer og databaser og til at sparre omkring brugen af IT og programmer.

Uddannelsen giver dig både teoretisk og praktisk forståelse af arbejdet med IT. Du får færdigheder inden for praktiske anvendelser og det teoretiske fundament til at analysere og forstå, hvilken løsning er det rigtige valg i forskellige situationer. Denne forståelse gør dig til et stærkt teammedlem i enhver IT-organisation – uanset om det er inden for softwareudvikling, webudvikling eller systemadministration.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen henvender sig til dig, som har en IT-baggrund som fx programmør eller systemudvikler.

Du har måske siddet med programmering eller systemudvikling i flere år, men mangler et generelt fundament – eller en formel anerkendelse. Uddannelsen kan også være for dig, som skal varetage en ny opgave inden for dit arbejde, som går mere i retning af IT end tidligere. Her kan akademiuddannelsen i Informationsteknologi hjælpe dig med at få opbygget det tekniske fundament.

Fagligt netværk

I løbet af uddannelsen opbygger du et fagligt netværk med andre deltagere på uddannelsen. Du hører om andres erfaringer og udfordringer, og du bliver i den sammenhæng klogere på forskellige løsningsmuligheder.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen kan tones i forskellige retninger: softwareudvikling, webudvikling eller systemadministration.

Du kan også vælge at tage uddannelsen uden retning og selv sammensætte den via valgfag. Uddannelsen har et omfang på 60 ECTS-point og består af fire obligatoriske fag, en række valgfag og et afgangsprojekt.

Mere information om uddannelsen

Få vejledning og mere at vide

Camilla Baun Winther

Administrativ medarbejder

E-mail:
CMB@ucn.dk
Telefon:
72691693

Line Tellefsen

Faglig vejleder

E-mail:
lte@ucn.dk
Telefon:
72691744

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.