Gå til hoved indhold

Akademiuddannelse

Akademi­­uddannelsen i innovation, produkt og produktion

Tag del i virksomhedens udvikling og innovation.

Virksomhedernes virkelighed er under konstant forandring, og evnen til at tilpasse sig markeder og teknologier er afgørende for en virksomheds eksistens og succes.

Med en akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion bliver du klædt på til at arbejde med produktionsoptimering, udvikling og forandring. I løbet af uddannelsen lærer du, hvordan du styrer og skaber innovative udviklingsprocesser. Du lærer at lede projekter, og du bliver trænet i at vurdere og realisere de gode ideer i praksis.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen indeholder 2 obligatoriske moduler:

I løbet af uddannelsen har du mulighed for at specialisere dig inden for enten innovation eller produktion.

Retningen Innovation

Her er der fokus på idé- og udviklingsprocesser, projektledelse og innovative processer. Denne retning indeholder de to obligatoriske moduler:

  • Innovation i praksis
  • Konceptudvikling og forretningsmodeller

Retningen Produktion

Har fokus på produktionsoptimering, produktionsteknikker, projektstyring og logistiske forhold. Denne retning indeholder de to obligatoriske moduler:

Derudover har skal du på begge retninger gennemføre valgmoduler svarende til 10 ECTS, inden du kan afslutte uddannelsen med afgangsprojektet.

Valgmoduler fra andre uddannelser

Hvis du ønsker at tone din uddannelse i en bestemt retning, så er det muligt at tage et valgmodul fra en anden uddannelse. Studieordningen giver mulighed for, at du har maksimalt 10 ECTS fra en anden akademiuddannelse.

Følgende moduler er populære som valgmodul fra andre uddannelser:

Mere information om uddannelsen

Få vejledning og mere at vide

Camilla Baun Winther

Administrativ medarbejder

E-mail:
CMB@ucn.dk
Telefon:
72691693

Line Tellefsen

Faglig vejleder

E-mail:
lte@ucn.dk
Telefon:
72691744

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.