Gå til hoved indhold

Akademiuddannelse

Akademi­­uddannelsen i økonomi- og ressourcestyring

Uddannelsen giver dig det talmæssige overblik og evnen til at foretage grundige analyser, der gør dig i stand til at træffe beslutninger på baggrund af en virksomheds eller organisations økonomi.

Du får kompetencer inden for intern og ekstern økonomistyring, ligesom du opnår viden, færdigheder og kompetencer, der giver dig forståelse for virksomheders fundamentale økonomiske sammenhænge. Du lærer at forstå forskellene mellem indtjening, balance og likviditet, samt dyb viden om generelle elementer der indgår i økonomistyring.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen svarer til ét års fuldtidsstudie (60 ECTS). Den består af 2 obligatoriske moduler, 3 valgfrie moduler og et afgangsprojekt. Du kan tage modulerne i vilkårlig rækkefølge, men vi anbefaler, at du starter med de obligatoriske moduler og herefter går videre til de valgfrie moduler.

Du kan tage uddannelsen som fuldtidsstuderende på ét år eller som deltidsstuderende over flere år. På den måde kan du sammensætte et uddannelsesforløb, som kan forenes med familieliv og karriere.

 

Mere information om uddannelsen

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.