Gå til hoved indhold

Den Nordjyske Ledelsespris

Den Nordjyske Ledelsespris uddeles hvert år til en leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland. En person som udøver personaleledelse i det daglige. Det er medarbejderne der kan indstille deres leder til prisen.

Maria Skou Larsen blev årets nordjyske leder

Maria Skou Larsen, leder for Inklusion-PPR hos Rebild Kommune, er modtageren af Den Nordjyske Ledelsespris 2023

Glæden var også stor for en tydeligt rørt og overrasket Maria Skou Larsen, da hun modtog Den Nordjyske Ledelsespris i forbindelse med Vigeur LIVE i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag 15. november 2023.

”Det betyder meget, at den måde jeg ønsker at være leder på, er i overensstemmelse med det mine medarbejder mærker. Jeg vil gerne være sådan en leder, der får det bedste frem i mine medarbejdere, så det i sidste ende gør en forskel for borgerne. Derfor bliver jeg meget rørt over, at det faktisk lykkes,” siger hun glad efter prisuddelingen.

Vinderen af Den Nordjyske Ledelsespris 2023, Maria Skou Larsen. Foto: Jens Otto Barsøe, Vigeur

Maria Skou Larsens medarbejdere har skrevet følgende om hendes lederskab:
”Maria tager lederskab, men skaber også følgeskab. Vi oplever, at Maria tydeligt motiverer og anerkender os alle hver især, men hun formår også at skabe en afdeling med et stærkt socialt og fagligt fællesskab, hvor vi anerkender og passer på hinanden.”

“Maria sikrer et trygt og bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor der er plads til anerkendelse, humor, god stemning og høj faglighed. Der er en stor psykologisk tryghed i PPR i Rebild, og det har Maria en stor del af ansvaret for.”

”Vi har en helt unik og kompetent leder, som har integritet, er modig, tager de svære beslutninger og står bag os som individer og afdeling. Samtidig forbliver hun tro mod sig selv og sine værdier fagligt og menneskeligt, hvilket man mærker som medarbejder.”

Maria Skou Larsen modtog sammen med prisen en gavecheck på 25.000 kr. til kompetenceudvikling hos UCN act2learn Ledelse og Organisation, en statuette med personlig inskription samt 5.000 kr. til et firmaarrangement for medarbejderne.

De tre nominerede til årets pris. Foto: Claus Søndberg, Vigeur.

I år blev 17 nordjyske ledere indstillet til Den Nordjyske Ledelsespris.

Og blandt dem fandt dommerkomiteen frem til de tre nominerede ledere, som udover Maria Skou Larsen tæller:

Henrik Stage
Funktionsleder
Toldekspedition T03

Marie Fallgaard Mortensen
Afdelingschef
Studenterentreprenørskab, AAU Innovation

Har du spørgsmål om prisen?

Pia Hovalt Skovsgaard Ovesen

Kursuskoordinator

E-mail:
pio@ucn.dk
Telefon:
72691652