Gå til hoved indhold

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008. Prisen uddeles af UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Prinsen bliver uddelt en gang om året, til en nordjysk leder, som medarbejderne indstiller. Du kan indstille din leder fra august, og vinderen findes i oktober/november.

Prisvinderen får - udover æren - overrakt en statuette med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kr. Virksomheden får en gavecheck på 5.000 kr. til et valgfrit personalearrangement.

Alle de indstillede kandidater er blevet vurderet af en dommerkomité. Komitéen er sammensat af initiativtageren bag prisen og har udpeget de 3 nominerede ledere og den endelige vinder.

Uddelingskriterier

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den pågældende er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige.

Derudover vil lederen blive udvalgt efter følgende kriterier:

  1. Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt
  2. Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden
  3. Lederen opnår positive mål og resultater
  4. Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer
  5. Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod

Har du spørgsmål om prisen?

Pia Hovalt Skovsgaard Ovesen

Kursuskoordinator