Gå til hoved indhold

Diplomuddannelse

Den merkantile diplomuddannelse

Formålet med den merkantile diplomuddannelse er at kvalificere den uddannede til færdigheder inden for det merkantile område.

Dette skal ske gennem praksiserfaring og en udviklingsbaseret tilgang, og ved at uddanne nuværende og kommende medarbejdere inden for området til selvstændigt og professionelt at udføre jobfunktioner, som knytter sig til virksomheder og organisationer inden for det merkantile område.

Om uddannelsen

Uddannelsen består af obligatoriske moduler (15 ETCS), valgfri moduler (30 ECTS) samt et afgangsprojekt (15 ECTS), der afslutter uddannelsen.

Uddannelsen kan tilrettelægges med ni uddannelsesretninger, hvoraf den studerende kan vælge én med henblik på retningsbetegnelse.

Den merkantile diplomuddannelse skal være færdiggjort på 6 år.

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, og et moderne alternativ til andre uddannelser på samme niveau, som f.eks. en professionsbacheloruddannelse eller HD 2. del. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse. Har du brug for specifikke kompetencer, kan du også vælge blot at tage et enkelt fag eller to.

Underviserne

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring fra den finansielle sektor, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at anvende komplekse teorier og modeller direkte i dit arbejde med kunderådgivning. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og netværke med andre rådgivere, da dine medstuderende også kommer fra den finansielle sektor.

Praksisnær uddannelse

Den merkantile diplomuddannelse er erhvervsrettet.

Det betyder, at der er fokus på at omsætte den nyeste teori og forskning, så du kan bruge det i din praksis.

Vi omsætter teori til praksis ved at sætte dine erfaringer i spil. Undervisningen veksler derfor mellem oplæg fra underviser, gruppebaserede diskussioner, øvelser og individuelle refleksioner.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen henvender sig primært til dig, som vil dygtiggøres i det merkantile område. Dvs. handel og andre kommercielle aktiviteter.

Mere information om uddannelsen

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.