Gå til hoved indhold

Formål

En række faktorer i hverdagen kan vanskeliggøre processen med "at holde gryden i kog" i institutionen og at fastholde ICDP-tænkningen i den enkelte medarbejders rutiner.

'Implementering af ICDP i institutionen' er et tilbud rettet mod denne proces.

Gennem implementeringsprocessen afdækkes ønsker, særlige interesser, ressourcer og rammebetingelser i den enkelte institution. Måske har I lyst til at gå i dybden, med konkrete metoder f.eks. videoanalyser og stjernestundsfortællinger, måske savner I ideer og inspiration til at skabe nye gode ICDP-rutiner f.eks. på personalemøder, eller måske har I lyst til at få sparring i forhold til videreudvikling af metoder og øvelser f.eks. logbog, positiv redefinering og inddragelse af ICDP i forældresamarbejdet.

På baggrund af en afdækning af ønsker og muligheder udvikles en plan, der understøtter indarbejdelse af ICDP i netop jeres hverdag. Forløbet kan løbende følges og understøttes.

Indhold

Undervisningen afholdes lokalt, og indhold og omfang tilrettelægges ud fra den enkelte institutions ønsker.

Målgruppe

Tilbuddet henvender sig til de institutioner, hvor én eller flere har gennemført minimum certificeret ICDP niveau 1, og hvor der er interesse for implementering af ICDP.

Få vejledning og mere at vide

Heidi Trude Holm

Lektor

E-mail:
hho@ucn.dk
Telefon:
72691731