Gå til hoved indhold

Kvalificeret arbejdskraft til den grønne fremtid

Er du og din virksomhed i gang med grøn omstilling? Eller har I et ønske om at komme i gang, men ved ikke hvordan I skal starte? Så er I slet ikke alene.

Den grønne omstilling har fart på - efterspørgslen efter grøn produktion og bæredygtige forretningsmodeller er blevet hverdag i den moderne virksomhedsdrift. For langt de fleste virksomheder kræver det nye perspektiver og ikke mindst nye kompetencer at igangsætte og arbejde værdifuldt med grøn omstilling.

Projektet "Kvalificeret arbejdskraft til den grønne fremtid" har til formål at tilføre grønne kompetencer til de dygtige medarbejdere, I allerede har i virksomheden. Det kan bl.a. være kompetencer indenfor produktionsoptimering, energioptimering eller planlægning og implementering af udviklingsprojekter.

Kvalificeret arbejdskraft til den grønne fremtid er et EU-støttet projekt med fokus på de nordjyske SMV’ers fremtidige behov for kvalificeret arbejdskraft inden for grøn omstilling, bæredygtighed, digitalisering og automation.

Hvad får man ud af projektet?

Som virksomhed i projektet får I:

  • Et grønt kompetenceløft
  • Løbende vejledning og sparring på jeres grønne initiativer og fokusområder
  • Mulighed for udvikling og fastholdelse af jeres medarbejdere
  • Styrket konkurrencekraft

Som medarbejder i projektet får du:

  • Mulighed for at gå fra ufaglært til faglært eller fra faglært til en videregående uddannelse med fokus på dine behov og interesser
  • Hjælp til alt det praktiske i forbindelse med dit uddannelsesforløb
  • Individuel sparring gennem hele din videreuddannelse
  • Udvikling af dine interesseområder og kompetencer

Gennem K.A.T. får I en hel unik mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere en komplet uddannelse, der passer både virksomhedens behov og medarbejderens interesser. Vi kigger på jeres behov for kompetenceudvikling indenfor grøn omstilling. I samarbejde med jer som virksomhed og jeres medarbejder(e) vurderer vi desuden, hvorvidt det, på baggrund af medarbejderes tidligere uddannelse eller erhvervserfaring, er muligt at afkorte uddannelsesforløbet gennem en realkompetencevurdering eller merit.

Gennem efteruddannelse vil jeres medarbejdere få tilført nye kompetencer, som vil gøre dem i stand til at identificere og arbejde med udviklingspotentialer indenfor grøn omstilling, bæredygtighed, digitalisering og automation. Det betyder, at I som virksomhed vil få en styrket konkurrenceposition på markedet, da grønne løsninger er en stadig større del af efterspørgslen blandt medarbejdere, investorer samt kunder og leverandører.

Du kan allerede nu få en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan projektet kan hjælpe dig og din virksomhed. Se mere nedenfor:

Kontakt en konsulent

Anders Nørgård

Salgs- og forretningsudvikler

UCN act2learn

Jesper Skydt

Uddannelseskonsulent ved EUC Nord

Linette Maire Jelswig

Projektkoordinator

TECHCOLLEGE

Læs mere om uddannelsesmulighederne

Udbud ved UCN
Udbud ved UCN
Udbud ved EUC Nord
Udbud ved EUC Nord
Udbud ved TECHCOLLEGE
Udbud ved TECHCOLLEGE
­
­
­
­