Gå til hoved indhold

Cases og inspiration

UCN act2learn har igennem årene hjulpet hundredevis af private virksomheder og offentlige institutioner i hele Nordjylland. Vi har samarbejdet med alle typer af organisationer, lige fra enkeltmandsvirksomheden til store multinationale virksomheder.

Her har vi samlet en række historier fra vores mange samarbejder. Vi håber, at historierne vil inspirere dig til at se, hvordan vi også kan hjælpe din virksomhed eller institution med skræddersyede udviklingsforløb, undervisning og konsulentydelser.

Talentudvikling for ledere

I Aalborg Kommune arbejder de målrettet og strategisk med værdiskabelse i praksis. I Forvaltningen Børn og Unge har man derfor i samarbejde med UCN igangsat et forløb, hvor talentudvikling skal være med til at sikre værdiskabelse på organisatorisk niveau, såvel som på de enkelte arbejdssteder. Forløbet hedder "Talent Ny Leder’", og Pernille Simonsen, der er chef for Politik og Strategi ved Aalborg Kommune, lægger især vægt på, at talentforløbet er skræddersyet til netop den virkelighed, de oplever i Aalborg Kommune.

Hands on introduktion til LEAN

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse arbejder målrettet med LEAN gennem en proceskoordinatoruddannelse hos UCN act2learn.

20 medarbejdere fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse  er i gang med at optimere deres arbejdsprocesser til gavn for både dem selv internt i styrelsen og de kunder, de servicerer. På forløbet arbejder deltagerne blandt andet med LEAN, hvor de dykker ned i procesbeskrivelser for at sikre kvalitet og effektive arbejdsgange.  

Skuespillere iscenesætter simulationstræning

Simulationstræning er en vigtig del af undervisningen på UCN, og lige nu er undervisere fra UCN act2learn ved at uddanne kollegerne på SOSU Nord som instruktører.

​Vi lærer bedst, når vi har stået midt i en situation og skulle bruge vores viden. Også selvom situationen er kunstig skabt. Det er tanken bag simulationstræning, som fremover i vid udstrækning skal bruges i uddannelsen af elever på SOSU Nord.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vores konsulenter er klar til at hjælpe dig med kompetent sparring og rådgivning. Vi tilrettelægger i samarbejde med dig og din organisation forløb og ydelser, der matcher netop jeres behov og hverdag. 

Kontakt en af vores konsulenter for at aftale tid til en uforpligtende samtale.