Gå til hoved indhold

Udover de mange kurser og uddannelser vi har inden for området tilbyder vi også skræddersyede forløb og konsulentydelser til virksomheder, der ønsker en løsning som er tilpasset konkrete ønsker og behov.

I kan booke vores eksperter til alt fra korte oplæg og temadage til længere uddannelsesforløb eller som sparringspartner i jeres videre arbejde.

Vi har blandt andet eksperter inden for:

SEO i virksomheden

Søgemaskineoptimering er et uundværligt værktøj, som enhver virksomhed bør have i værktøjskassen. Næsten alle købsbeslutninger enten starter på eller kommer forbi Google, hvilket hæver SEO fra nice-to-have til need-to-have.

Bliv opdateret på nyeste tendenser på området og sæt fokus på, hvordan man arbejder SEO-målrettet ind i sin markedsføringsstrategi.

B2B på sociale medier

Skaf flere kunder og tjen flere penge gennem de sociale medier! Men hvordan?

Brugen af sociale medier i business-sammenhæng skaber nogle gange flere spørgsmål end de besvarer. Vi ser på de sociale mediers styrker og svagheder og på, hvordan du når den rigtige målgruppe med det rigtige budskab - bl.a. hvordan du kan skaffe både kunder og leads gennem Facebook, LinkedIn og Instagram.

Konverteringsoptimering på webshop

Hver gang man bruger 1 krone på konverteringsoptimering, bruger man 92 kroner på markedsføring. Det betyder, at vi i praksis spilder en masse markedsføringskroner på at lede potentielle kunder ind på dårlige hjemmesider.

Vi giver dig information, værktøjer og inspiration til, hvordan du kan gøre din kundes vej til købet lettere. Vi kigger bl.a. på brugervenlighed, design, usability, heat maps og split tests for at optimere konverteringen.

Videoproduktion til online eksponering

Videocontent er lige nu søgemaskinernes fortrukne medie, og hvis du googler, hvorfor du bør bruge video i din markedsføring, vil du finde en næsten uendelig mængde af favorable statistikker.

Det kan dog være svært at komme i gang med at lave video, da man kan gå med en forventning og forhåbning om, hvordan det færdige produkt skal se ud.

Bliv klogere på, hvorfor man bør bruge video, hvordan man bruger det i sin overordnede strategi, og hvordan man hurtigt, billigt og effektivt kommer i gang med video med de virkemidler, man har ved hånden.

Få vejledning og mere at vide

Vicki Banch Friis Frederiksen

Salg- og forretningsudvikler

Telefon:
72691734