Innovation og iværksætteri

Oversigt over UCN's eksperter inden for innovation og iværksætteri

 

Anni Stavnskær Pedersen
Innovationskonsulent
Jeg har 19 års erfaring i innovationens tjeneste inden for uddannelsesverdenen. Jeg har drevet større medarbejder- og brugerdrevne forandringsprojekter i mange forskellige organisationer, herunder UCN. I 2014 afsluttede jeg en masteruddannelse i innovation og har desuden publiceret artikler og udarbejdet undervisningsmaterialer om innovation.

  Tlf.: 72 69 04 86
asp@ucn.dk
Malene Blond
Koordinator for Mentornetværket UCN Design, facilitator for UCN Next Step og adjunkt på UCN Teknologi
Jeg er en af initiativtagerne bag inkubationsprojektet Next Step, som skal få flere studerende til at springe ud som iværksættere – og har således stor viden om hvad der skal til for, at de kan lykkes og få succes. Derudover er jeg initiativtager til et mentornetværk på UCN, hvor virksomheder er mentorer for vores studerende og hjælper og vejleder dem i løbet af uddannelsen.

  Tlf.: 72 69 15 46
mabl@ucn.dk
Thomas Fisker Nielsen
Adjunkt på Design og produktion
Jeg er idémand bag UCN’s inkubationsmiljø Next Step, hvor vi skaber udgangspunkt for, at vores studerende kan udvikle sig til succesfulde iværksættere. Jeg underviser bl.a. i forretningsudvikling, forretningsmodeller samt iværksætteri særligt med fokus på online-koncepter. Jeg er desuden foredragsholder om online-strategier, sociale medier og online-markedsføring.

Tlf.: 72 69 16 15
thfn@ucn.dk
  • Find andre eksperter på UCN

Pressekontakt

Silas Mühlbach
Kommunikationskonsulent

Tlf. 72 69 09 14
sfm@ucn.dk
Erik Hagen Jørgensen
Kommunikationschef

Tlf. 72 69 03 20
ejo@ucn.dk