Er du i tvivl?

Udbydere

Aktuelt 

 
Arrangementer

Gratis morgenmøde - Lad medarbejderpleje og forretningsudvikling gå hånd i hånd

Kom til gratis morgenmøde og bliv inspireret med to spændende oplæg om, hvorfor medarbejderpleje og forretningsudvikling går hånd i hånd.

Digitaliseringskonference

UCN afholder den 2. april 2019 konference omkring digitalisering. Kom og hør spændende fortællinger og brugbare erfaringer fra virksomheder.

Sektorseminar om prøveformer på Pædagogiske diplomuddannelser

Landsmødet for pædagogiske diplomuddannelser har besluttet at sætte fokus på anvendte prøveformer, sammenhæng mellem modulets formål, læringsmål, indhold og aktiviteter.

 

 

Nyheder


Arbejdsgange forbedres med kunden for øje

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse arbejder målrettet med LEAN gennem en proceskoordinatoruddannelse hos UCN act2learn.

Ny videreuddannelse bygger bro

En ny akademiuddannelse inden for byggeteknologi er med at klæde faglærte på til større ansvar på byggepladsen og sikre bedre samarbejde på tværs af faggrupper.

Debat: Forældreintra skal bruges med omtanke

Vi skal bruge vores energi på at diskutere hvilke informationer, der hører hjemme på Forældreintra og ikke mindst, hvordan vi bør kommunikere sammen - i stedet for kun at diskutere om platformen skal lukkes eller ej, mener Mathilde Nyvang Hostrup, områdedirektør på UCN act2learn