Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse

Bliv klædt godt på til bestyrelsesarbejdet med UCNs akkrediterede bestyrelsesuddannelse

Med uddannelsesforløbet får du kompetencer, du kan bruge med det samme – og papir på det du kan.

Bestyrelsesarbejde bliver stadig mere kompliceret. Men med uddannelse på området er både virksomhed og bestyrelsesmedlem bedre stillet.

Men hvilket ansvar og hvilke opgaver har du som bestyrelsesmedlem? Hvad hæfter du for personligt? Og hvordan kan du bidrage optimalt til en effektiv og værdiskabende bestyrelse?

Læs mere om Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse der er målrettet bestyrelsesmedlemmer, der vil sikre sig, at de har de grundlæggende forudsætninger for at leve op til deres bestyrelseshverv og -ansvar og desuden har en ambition om at bidrage til indfrielse af virksomhedens vision.

Målgruppe

Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse er både for dig, der allerede sidder i en bestyrelse - og for dig der forventer at komme til det. Uanset hvad vil du få viden, så du kan udvikle din egen praksis inden for bestyrelsesarbejdet.

Eksamen

Det er muligt at afslutte uddannelsen med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en kort skriftlig opgave, der giver 10 ECTS point.

Arbejdsform

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Opsummering

Pris
kr. 28.000,00 momsfri

Der må forventes udgifter til litteratur.

Du er velkommen til at kontakte Udviklingskonsulent Svend Pedersen på telefon 7269 1666 eller på mail svp@UCNact2learn.dk

Undervisningen vil forgå i Aalborg.

Sted
UCN act2learn
Aalborg

Omfang
6 undervisningsdage fra kl. 8.30-15.00 + vejledning + eksamen

Start
16.02.2022

Slut
08.06.2022

Tilmeldingsfrist
01.02.2022

Tidspunkt
16.2 + 2.3 + 16.3 + 30.3 + 13.4 + 27.4
Vejledning 18.5
Eksamen 8.6

Kontakt

Vicki Banch Friis Frederiksen
Salg- og forretningsudvikler, Teknologi og produktion

72 69 17 34
vbff@UCNact2learn.dk

Erhverv