Energiformer (modul A)

Få fod på traditionelle og nye energilagre, energibærere og former

I faget Energiformer lærer du at beregne, vurdere og udvælge kilder til energiforsyning.

Du får fod på de forskellige beregningsmetoder og bliver klædt på til at rådgive om energieffektivisering.

Du kan varetage opgaver på tværs af konstruktions- og installationsområderne, hvor du inddrager nye og vedvarende energiformer og bliver rustet til at kunne diskutere og bedømme forskellige former for energilagre, energibærere og energikilder.

  • Energimaskiner og -anlæg
  • Energilagre
  • Energibærere
  • Energikilder

Uddannelsesforløbet

Energiformer foregår som fjernundervisning. Man skal være fysisk tilstede ved vejledning og eksaminer. Uddannelsen er tilrettelagt således, at du har mulighed for at passe dit job samtidigt, og gennemføres over en periode på 6 uger.

Energiformer er tilrettelagt som et fleksibelt e-læringsforløb som kan gennemføres med hvad der svarer til ca. 2 undervisningsdage om ugen. Dette giver mulighed for at kunne passe et job - samtidigt med at være studerende. Der er i løbet af uddannelsen meget få fremmødedage - til gengæld er der en forventning om, at du logger på platformen Canvas ugentligt, hvor du vil få adgang til undervisningsmaterialet. Undervisningsmaterialet har form af videomaterialer, læsestof samt opgaver og øvelser som skal løses og afleveres online. Tilstedeværelsesdagene indbefatter fremmøde ved vejledning og eksaminer.

Få op til 40.000 kr. til efteruddannelse

Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. fra Omstillingsfonden om året? Til og med 2021 kan du således få helt op til 40.000 til din efteruddannelse på UCN act2learn.

Det eneste du skal gøre, når du tilmelder dig et akademifag er at skrive i kommentarfeltet, at du søger omstillingsfonden, samt sende os ’Tro og love’ erklæringen, hvor du bekræfter, at:

  • Er faglært eller ufaglært
  • Er i job
  • Ikke er selvstændig

Så betaler vi for dig, - dvs. ingen penge op af lommen!

Du kan læse mere om omstillingsfonden her.

NB:

Du kan søge støtte til den resterende deltagerbetaling (der overstiger 10.000,- kr. pr. kalenderår), bøger, materialer og transport i din Kompetencefond, hvis din ansøgning i øvrigt opfylder reglerne – undersøg det i din kompetencefond!

Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fag hos os.

Opsummering

Pris
kr. 7.500,00 momsfri

Prisen er ekskl. materialer. Der må påregnes en udgift til bøger.

Sted
UCN act2learn
Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg SV

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
For at deltage på akademimodulet skal du have en ungdomsuddannelse; det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Start
21.10.2019

Slut
17.12.2019

Tilmeldingsfrist
07.10.2019

Tidspunkt
21.10 + 28.10 + 4.11 + 7.11 + 11.11 + 18.11 + 21.11 + 25.11
Vejledning 2.12
Eksamen 17.12

Kontakt

Camilla Baun Winther
Kursussekretær

72 69 16 93
cmb@UCNact2learn.dk

Erhverv