Videregående systemudvikling

Få kvalifikationer til at stå i spidsen for en systemudviklingsproces

Hvis du vil have et større ansvar i et systemudviklingsprojekt, er du klædt godt på med faget ’Videregående systemudvikling’. 

Her bliver du rustet til at kunne tilrettelægge, tilpasse og gennemføre en systemudviklingsproces, hvor du inddrager centralt anvendte systemudviklingsmetoder og eksperimenter. 

Du lærer at udforme en projektstrategi, tilpasse en systemudviklingsmetode til de konkrete projekter og at kvalitetssikre både processen og produktet.

  • Systemudviklingsmetoder 
  • Projektplanlægning 
  • Procestilpasning 
  • Kvalitetssikring 
  • Systemudviklingsprojekt

Til og med 2022 har du mulighed for at få 10.000 kr. om året til efteruddannelse

Pengene kommer fra Omstillingsfonden og dækker efteruddannelse på akademi- og diplomniveau.

Midlerne uddeles efter først-til-mølle-princippet. 

Når du tilmelder dig et modul, skal du skrive i kommentarfeltet, at du søger Omstillingsfonden. VIGTIGT: Når du har tilmeldt dig, skal du udfylde vores digitale tro- og love-erklæring, hvori du bekræfter, at du er faglært eller ufaglært, i job og at du ikke er selvstændig. Følg linket herunder til tro- og love-erklæringen.

Læs mere om Omstillingsfonden 

Vigtigt! Hvis det er første gang, du tilmelder dig et modul eller kursus i vores nye tilmeldingssystem, vil du undervejs modtage en mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din mailadresse. Det er vigtigt, at du gør dette – ellers går din tilmelding ikke igennem.  
 
Ved tilmelding skal du desuden være opmærksom på, at du skal bruge dit nemID. Det er dit personlige nemID – og ikke nemID medarbejdersignatur – du skal anvende. 

Se også vores videovejledning om tilmeldingsproceduren

Handelsbetingelser

Læs gældende handelsbetingelser her.

Opsummering

Pris
kr. 4.500,00 momsfri

Prisen er ekskl. materialer. Der må påregnes en udgift til bøger.

Vi arbejder i øjeblikket på nye datoer. Du er velkommen til at kontakte sekretæren.

Sted
UCN act2learn
Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg SV

Omfang
6 undervisningsdage samt vejledning og eksamen.

Point
5 ECTS

Optagelseskrav
For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Det bliver afgjort ved en realkompetencevurdering.

Kontakt

Camilla Baun Winther
Kursussekretær

72 69 16 93
cmb@UCNact2learn.dk

Erhverv