Afsætningsstrategi

"Afsætningsstrategi" er faget for dig, der gerne vil arbejde med virksomhedens markedsføring på strategisk niveau og kunne indgå i arbejdet med virksomhedens fremtidige strategi og markedsføringsopgaver

Modulet "Afsætningsstrategi" giver dig overblikket over, hvordan markedsføring, strategisk planlægning, konkurrentanalyse og segmentering kan spille sammen og styrke salget af virksomhedens produkter.

Gennem dette modul får du styr på virksomhedsstrategi, og du får værktøjer til at lære dine kunder og deres behov at kende. Du får overblik over afsætningsmæssige begreber og værktøjer, så du kan blive en aktiv spiller i salgs- og markedsføringsopgaver på din arbejdsplads.

Formålet med modulet er således, at du opnår en afsætningsstrategisk kompetence, som bygger på en helhedsforståelse af de grundlæggende afsætningsmæssige forhold, begreber, modeller og værktøjer. Dette er med henblik på, at du i praksis kan bidrage til analyse og løsning af virksomhedens nationale og internationale strategiske salgs- og markedsføringsopgaver.

På modulet "Afsætningsstrategi" bringer du viden inden for:

  • Virksomhedens interne og eksterne forhold 
  • Forretningsstrategier og markedsføringsbegreber 
  • Markedsføring

Arbejdsform

På modulet "Afsætningsstrategi" arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Opsummering

Pris
kr. 4.500,00 momsfri

Der må påregnes en udgift til bøger. Besked om optagelse sendes fra UCN act2learn 7 dage efter tilmeldingsfristen.

Sted
UCN act2learn
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
For at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Start
12.02.2018

Slut
21.06.2018

Tilmeldingsfrist
29.01.2018

Tidspunkt
10-12 mandage kl. 17.00-21.00.

Kontakt

Lone Nøhr
Studiesekretær

72 69 16 58
lon@ucnact2learn.dk

LEDELSE OG ORGANISATION

Jette Rudbæk
Studiesekretær

72 69 16 57
jer@ucnact2learn.dk

LEDELSE OG ORGANISATION