Pædagogik og kommunikation

Er du interesseret i at arbejde med dine kommunikative og pædagogiske færdigheder og kompetencer til professionelt at indgå i samarbejdet med elever, borgere, pårørende og samarbejdspartnere?

Kunne du tænke dig at blive bedre til at analysere og arbejde med pædagogiske og kommunikative teorier? Kunne du tænke dig at arbejde med udgangspunkt i erfaringsbaseret praksis, der styrker dine kompetencer til at identificere, bearbejde og løse pædagogiske og kommunikative problemstillinger i det sociale- og sundhedsfaglige felt?

Så er dette modul noget for dig.

Hvad arbejder vi med på modulet?

Vi arbejder med pædagogiske og kommunikationsteorier og anvendelse i praksis. Dette gør vi bl.a. ved at træne kommunikative færdigheder gennem konkrete øvelser i f.eks. spørge- og lytteteknik.

Opsummering

Pris
kr. 6.800,00 momsfri

Sted
UCN act2learn
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
Målrettet brugere og medarbejdere indenfor social-og sundhedssektoren. For at deltage på akademiuddannelserne Sundhedspraksis, Velfærdsteknologi i pædagogik og kommunikation, skal du have en gymnasial eksamen, erhvervsuddannelse eller grunduddannelse og 2 års relevant erhvervserfaring

Start
05.03.2018

Slut
30.05.2018

Tilmeldingsfrist
22.01.2018

Tidspunkt
Deltid: 1 dag (onsdag) om ugen i uge 10–17. Prøve uge 22. Netbaseret undervisning: Intro onsdag i uge 10. Prøve uge 22.

Kontakt

Mette Frænde Andersen
Studiesekretær

72 69 92 13
mta@ucnact2learn.dk

PÆDAGOGIK OG LÆRING