Professionel praksis

Er du interesseret i at få mere at vide om hvilken betydning samfundet, organisationen og kulturen har for din muligheder for at styrke samarbejdet med borgeren?

Kunne du tænke dig at tilegne dig kompetencer til at kunne beskrive og vurdere praksisnære problemstillinger i social- og sundhedspraksis? Så er dette modul noget for dig.

Hvad arbejder vi med på modulet?

På modulet vil vi lægge vægt på den betydning samfundet, organisationen og kulturen har for den professionelles muligheder for at styrke samarbejdet med borgeren. Du vil få mere at vide om organisatoriske rammer og vilkår, og betydning af det for borgere og medarbejdere i social- og sundhedsvæsenet. Du vil bl.a. også fordybe dig i magt og etiske dilemmaer i relation til samarbejdet med borgeren og konfliktforståelse i forhold til situationer der kan opstå i mødet mellem professionelle borgere, pårørende og/eller kollegaer.

Hvad får du ud af modulet?

Ud over forståelse for organisationers og kulturers betydning for samarbejde mellem de professionelle og borgerne, vil du lære at håndtere praksisnære problemstillinger og opstille og vælge relevante handlemuligheder hertil.

Du vil kunne indgå i og varetage samarbejde med borgeren ud fra borgerens behov og situation, samt kunne håndtere konfliktsituationer der kan opstå i samarbejdet mellem professionelle, borgere, pårørende og/eller kollegaer.

Opsummering

Pris
kr. 6.800,00 momsfri

Sted
UCN act2learn
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
Målrettet brugere og medarbejdere indenfor social-og sundhedssektoren. For at deltage på akademiuddannelsen i Sundhedspraksis, skal du have en gymnasial eksamen, erhvervsuddannelse eller grunduddannelse og 2 års relevant erhvervserfaring.

Start
06.12.2018

Slut
28.03.2019

Tilmeldingsfrist
24.10.2018

Tidspunkt
Ferie i uge 52 + uge 8

Kontakt

Mette Frænde Andersen
Studiesekretær

72 69 92 13
mta@ucnact2learn.dk

PÆDAGOGIK OG LÆRING