Arrangementer

Deltag i vores arrangementer om aktuelle og fremtidige temaer inden for de fagområder, hvor vi er specialister. Du får samtidig et godt indblik i, hvilke efter- og videreuddannelser, vi kan tilbyde dig

Vi afholder løbende arrangementer, hvor du kan få den nyeste viden inden for de fagområder, hvor vi er specialister. Vores konsulenter giver dig håndgribelige værktøjer og redskaber, som du med fordel kan bruge i dit daglige arbejde.

Vores arrangementer tager form af konferencer, morgen- og fyraftensmøder samt temadage om specifikke faglige emner og informationsmøder, om vores efter- og videreuddannelsestilbud.

Vi udvikler løbende nye og aktuelle arrangementer. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

En stor del af vores arrangementer er gratis og for alle med interesse. Andre arrangementer er målrettet specifikke faggrupper og kræver et deltagergebyr. Du kan læse mere under de enkelte arrangementbeskrivelser.

Efter endt arrangement, kan du her på hjemmesiden downloade slides og lign. fra arrangementerne.Arrangementer

Infomøde om øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller

Informationsmøde onsdag 24. april, hvor du kan blive introduceret til, hvordan du fremtidssikre din virksomhed gennem cirkulære forretningsmodeller.

Temamøde - Læsevejledning i ungdomsuddannelserne

Arbejder du som læsevejleder eller faglærer på et gymnasium elle en erhvervsuddannelse, så tag en kollega eller to under armen og kom til et spændende temamøde mandag 20. maj.

Vejen til udvikling

Kom og lad dig inspirere, når UCN act2learn den 24. maj 2019 slår dørene op til en eftermiddag med masser af spændende, faglige oplæg omkring ledelse, vækst og udvikling.

Workshop med den newzealandske skoleforsker Helen Timperley

UCN act2learn og Aalborg Universitet inviterer til inspirationsdag tirsdag den 4. juni 2019 med den newzealandske skoleforsker, professor Helen Timperley.

Infomøde om Diplom i offentlig forvaltning og administration

På informationsmødet vil du blive introduceret for uddannelsens indhold, læringmål, undervisnings- og eksamensform.

Sektorseminar om prøveformer på Pædagogiske diplomuddannelser

Landsmødet for pædagogiske diplomuddannelser har besluttet at sætte fokus på anvendte prøveformer, sammenhæng mellem modulets formål, læringsmål, indhold og aktiviteter.

Temadag om autismespektrumforstyrrelser

På temadagen kastes blik på den nyeste viden om autisme. Dagen vil veksle imellem korte oplæg, refleksion og processer.