Arrangementer

Deltag i vores arrangementer om aktuelle og fremtidige temaer inden for de fagområder, hvor vi er specialister. Du får samtidig et godt indblik i, hvilke efter- og videreuddannelser, vi kan tilbyde dig

Vi afholder løbende arrangementer, hvor du kan få den nyeste viden inden for de fagområder, hvor vi er specialister. Vores konsulenter giver dig håndgribelige værktøjer og redskaber, som du med fordel kan bruge i dit daglige arbejde.

Vores arrangementer tager form af konferencer, morgen- og fyraftensmøder samt temadage om specifikke faglige emner og informationsmøder, om vores efter- og videreuddannelsestilbud.

Vi udvikler løbende nye og aktuelle arrangementer. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

En stor del af vores arrangementer er gratis og for alle med interesse. Andre arrangementer er målrettet specifikke faggrupper og kræver et deltagergebyr. Du kan læse mere under de enkelte arrangementbeskrivelser.

Efter endt arrangement, kan du her på hjemmesiden downloade slides og lign. fra arrangementerne.

Arrangementer

Sektorseminar om prøveformer på Pædagogiske diplomuddannelser

Landsmødet for pædagogiske diplomuddannelser har besluttet at sætte fokus på anvendte prøveformer, sammenhæng mellem modulets formål, læringsmål, indhold og aktiviteter.

Temadag om autismespektrumforstyrrelser

På temadagen kastes blik på den nyeste viden om autisme. Dagen vil veksle imellem korte oplæg, refleksion og processer.