Om Den Nordjyske Ledelsespris

Den Nordjyske Ledelsespris tildeles en leder, der kan noget helt særligt. En leder som gør en forskel for medarbejderne og virksomheden som helhed

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008. Prisen uddeles af UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Prisen bliver uddelt en gang om året, til en nordjysk leder, som medarbejderne indstiller. Du kan indstille din leder fra august, og vinderen findes i oktober/november.

Prisvinderen får - udover æren - overrakt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kr.

Alle indstillede ledere bliver vurderet at dommerkomiteen. Komiteen er sammensat af initiativtageren bag prisen og udpeger de 3 nominerede ledere.

Uddelingskriterier

For at komme i betragtning til Den Nordjyske Ledelsespris er det en forudsætning, at den pågældende er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. Derudover vil lederen blive udvalgt efter følgende kriterier:

  • Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt.
  • Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden.
  • Lederen opnår positive mål og resultater.
  • Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.
  • Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod.

 

Kontakt

Pia Ovesen
Kursuskoordinator

72 69 16 52
pio@UCNact2learn.dk

Ledelse og Organisation