Ung leder hædret med Den Nordjyske Ledelsespris

Anders Sondrup Bøegh, der er Head of Delivery hos CompanYoung A/S, fik 9. november 2017 overrakt Den Nordjyske Ledelsespris 2017

Smilet var kæmpestort, da Anders Sondrup Bøegh blev anerkendt for at være en nærværende, motiverende og handlekraftig leder. Den 36-årige leder fra virksomheden CompanYoung var indstillet af sine medarbejdere til Den Nordjyske Ledelsespris, og han løb af med hæderen i et felt af 28 indstillede nordjyske ledere.

- Jeg er meget stolt og beæret over, at dommerkomiteen har valgt mig. Men det som især betyder noget er, at det er mine medarbejdere, der har indstillet mig. Jeg er så privilegeret at stå op hver dag og glæde mig til at arbejde sammen med medarbejdere/kolleger som samtidig er venner. Min succes som leder er også et produkt af den virksomhed jeg er ansat i, og de medarbejdere jeg er omgivet af, lyder det fra prisvinderen selv.

Prisen blev uddelt for 10. gang af Lederne Himmerland, UCN act2learn, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Blik for sine medarbejdere

I indstillingen af Anders Sondrup Bøegh fremhæver hans medarbejdere blandt andet, at han altid har fingeren på pulsen i forhold til den enkelte medarbejder.

- Så snart han spotter et udviklingspotentiale, et nyt ansvar, en spændende opgave eller lignende, så sætter han det straks i relation til den enkelte medarbejder. Det motiverer medarbejderne og gør, at alle føler sig hørt, fortalte Jens Otto Størup fra Lederne Himmerland i sin tale ved prisoverrækkelsen.

- Anders følger tingene til dørs og lader sig ikke forstyrre af, at virksomheden vækster i galopfart. Der bliver taget strategiske og ikke forhastede beslutninger med Anders ved roret, lød det i begrundelsen for valget af den unge leder fra CompanYoung, der er specialiseret i rekrutteringskampagner målrettet unge.

Stærkt felt

De øvrige nominerede, som var udvalgt af den syv mand store dommerkomite, var Lene Banke Andersen, afdelingsleder på Ålbæk Skoleafdeling, samt Bo Jacobsen, der er bibliotekschef på Vesthimmerlands Bibliotekerne.

Kontakt

Pia Ovesen
Kursuskoordinator

72 69 16 52
pio@ucnact2learn.dk

LEDELSE OG ORGANISATION