Årets nordjyske leder hædret

Adm. direktør i optikerkæden Louis Nielsen A/S, Mads Nygaard blev vinderen af Den Nordjyske Ledelsespris 2020.

Prisen blev for 13. gang overrakt tirsdag 27. oktober i forbindelse med Lederne Himmerlands konference.

Et billede, der indeholder person, indendørs, kvinde, ståendeAutomatisk genereret beskrivelse
De tre nominerede til Den Nordjyske Ledelsespris 2020: Asia Christensen, leder på Lindholm og Gug Plejehjem (tv.), Mads Nygaard, adm. direktør i Louis Nielsen og Johanne Felbo, afsnitsleder hos PPR Aalborg.

Mads Nygaard fik – udover æren -  en gavecheck på 25.000 kr. til kompetenceudvikling hos UCN act2learn Ledelse og Organisation samt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen med personlig inskription.

”En nærværende og empatisk leder, der sætter pris på den indsats, medarbejderne yder for virksomheden”. Det var en af beskrivelserne af 52-årige Mads Nygaard, da han modtog hæderen som årets leder i Nordjylland.

Læs hele pressemeddelelsen her: Årets nordjyske leder hædret   Efter prisuddelingen blev Mads Nygaard interviewet. Se videoen her: https://youtu.be/do5eUWThKoc

Her kan du se de indstillede kandidater.

Alle de indstillede kandidater er blevet vurderet af en dommerkomité. Komitéen er sammensat af initiativtageren bag prisen og udpeger de 3 nominerede ledere.

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den pågældende er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. Derudover vil lederen blive udvalgt efter følgende kriterier:

  1. Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt.
  2. Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden.
  3. Lederen opnår positive mål og resultater.
  4. Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.
  5. Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod.

Kontakt

Pia Ovesen
Kursuskoordinator

72 69 16 52
pio@UCNact2learn.dk

Ledelse og Organisation