Springbræt til diplom - Studieteknik til større udbytte

Med "Springbræt til diplom" giver UCN act2learn og COK dig den bedste start på og et større udbytte af din diplomuddannelse

Udbytte
Vi tilbyder et kursus, hvor du lærer teknikker, der giver dig det bedste udgangspunkt for at komme godt i gang med dit uddannelsesforløb. Du får et overblik over det teoretiske grundlag i uddannelsen og konkrete studietekniske værktøjer. Du bliver introduceret til, hvad en diplomuddannelse kræver af dig og du lærer hvordan, du som studerende får det bedste udbytte.

Indhold
Du har afsluttet din kommunom, akademiuddannelse eller har blot endeligt besluttet dig for at gå i gang med næste trin i din efteruddannelse - en diplomuddannelse. Du føler dig afklaret med beslutningen om at læse videre, men er i tvivl om, hvad skridtet fra akademi til diplom vil betyde for dig - kan jeg finde en balance mellem arbejde, fritid og uddannelse, klare læsemængden, magte det teoretiske?

Har du de overvejelser, er du ikke alene! Mange har de samme spørgsmål inden de går i gang med deres diplomuddannelse. UCN act2learn og COK har derfor udviklet et kursus, hvor du som studerende eller kommende studerende bliver klædt på til at komme godt i gang med din uddannelse samt opnår et større udbyttet af uddannelsen.

Efter kurset kan du

  • Strukturere og prioritere dine opgaver - du kan lave en studieplan, der giver tid til uddannelse, arbejde og fritid
  • Læse de tekster du kommer til at arbejde med på uddannelsen hurtigere/nemmere
  • Tage noter, der hjælper dig til at huske og skabe mening i stoffet, I arbejder med
  • Opstille en skabelon for den gode opgave - du ved, hvordan du griber opgaveskrivning an
  • Gå til eksamen - spændt og afslappet på samme tid. Eksamen er et håndværk og du får gode råd til, hvordan du kommer bedst igennem.

Målgruppe
Kurset er særligt relevant for alle der ønsker at komme i gang med en diplomuddannelse i offentlig administration eller ledelse, og som mangler værktøjerne til at gøre studierne nemmere og bedre. Det du lærer på kurset vil du også kunne bruge i mange andre sammenhænge. Kurset vil være relvant for både dig som skal i gang med en diplomuddannelse, men du vil også få udbytte af kuret, hvis du allerede er i gang med en diplomuddannelse og blot vil udvide dine kompetencer på de nævte områder.

Opsummering

Pris
kr. 3.550,00 ekskl. moms

Inkl. fuld forplejning.

Sted
UCN act2learn
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Bemærkninger
2. kursusdag afholdes hos COK, Gasværksvej 24, 3. sal, 9000 Aalborg

Start
01.11.2017

Slut
02.11.2017

Tilmeldingsfrist
09.10.2017

Tidspunkt
1.11 + 2.11.
Begge dage kl. 08.30-15.00.

Kontakt

Lis Berith Christiansen
Studiesekretær

72 69 16 59
lbc@ucnact2learn.dk

LEDELSE OG ORGANISATION