Konsulentydelser - Teknologi

Vi hjælper din virksomhed med at implementere nye digitaliseringsteknologier, gerne på tværs af produktion, salg og udvikling, funderet i dine strategier og målgrupper

Gennem udviklingsforløb, udarbejdet på baggrund af jeres behov, samsætter vi kompetenceudviklingsforløb, der sikrer dig at dine medarbejdere er klædt på til et område hvor der dagligt sættes nye standarder. Vores forløb sikrer, at I udnytter det forretningsmæssige og økonomiske potentiale i at implementere ny teknologi.

UCN act2learns kompetenceudviklingsforløb sikrer, at din virksomhed, gennem forståelse for ny teknologi, løfter produktiviteten og sikrer vækst. Begge parametre der er afgørende i den daglige øgede konkurrencen – også internationalt.

Vi hjælper dig, dine medarbejdere, hele din virksomhed, med at være up to date og med på den fjerde industrielle revolution, industri 4.0. Vores forløb lærer jer fx at integrere den digitale verden i jeres produktion. Vi lærer jer at forstå og udnytte Big data og Internet of Things (IoT). Vi viser jer hvor afgørende automatisering og systematisering er.

Vores kompetenceudviklingsforløb gør jer i stand til at tænke og se produktudvikling, produktion og automation på nye måder samtnye måder at afsætte dine varer på.

Sammen med dig vil vi gøre tingene smartere, så nye produkter og services opstår.

Vi tilbyder konsulentydelser inden for områderne:

Kontakt

Vicki Banch Friis Frederiksen
Uddannelseskonsulent

72 69 17 34
vbff@ucnact2learn.dk

Teknologi og produktion

Hanne Lendal
Områdedirektør

72 69 16 80
ceko@ucnact2learn.dk

Teknologi og produktion

LEDERLIV

Studievejledning

Nyhedsbrev

Netværk i højeste gear

Publikationer