Det Afrika du ikke kender

Afrika er et sted, som vi føler for og med, men ikke et sted vi kender særligt godt.

Afrika bliver ofte beskrevet med de værste billeder af fattigdom, korruption, sygdom og borgerkrig, men mange af disse forestillinger har historiske rødder, som indgår i meget af den kommunikation og de informationer, vi har adgang til i vores samfund. I mange situationer bliver Afrika fremstillet som et kontinent, der intet har, men der findes også en anden side af Afrika, som er meget interessant og relevant at kende.  Afrika er, med sin tiltagende population, stigende middelklasse og stærkt voksende økonomi, inde i en rivende udvikling og rummer dermed spændende muligheder.  

Du vil få et relevant indblik i nutidens Afrika, som kan nuancere og udvide deres horisont ved at udfordre stereotype holdninger til og opfattelser af Afrika. Målet er, at du går hjem med masser af ny inspiration til at tænke og undervise om Afrika på anden måde, således at der i stedet for udfordringer bliver fokus på de nye muligheder, der er i Afrika, som de fleste kender meget lidt til. 

Kelvin Sam er født og opvokset i Nigeria og har boet i Danmark i over 17 år. Kelvin kender både dansk og afrikansk kultur og er derfor i stand til at udvide deltagernes horisont og læring om Afrika. Han er ikke bange for at bruge sine personlige historier om kulturchok og mødet mellem kulturer på en humoristisk og levende måde. 

 

Underviser

Stifter og konsulent ved samsconsult.dk Kelvin Sam.

Målgruppe

Alle undervisere.

Opsummering

Pris
kr. 780,00 momsfri

Inkl. kaffe og frokost

Sted
UCN Center for Undervisningsmidler
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Omfang
5 timer

Start
05.03.2019

Slut
05.03.2019

Tilmeldingsfrist
04.12.2018

Tidspunkt
05.03.2019 kl. 09.00-14.00

Kontakt

Helle Wallin Pedersen
Kursussekretær

Tlf.: 72 69 08 22
hwp@ucn.dk
Lene Jensen
Konsulent

Tlf.: 72 69 08 66
leje@ucn.dk

Træffes mandag-fredag efter aftale.