Fedt sammenspil – hvor svært ka’e vær’?

Nu også med Musescore

Vi tager afsæt i dels det at sætte sammenspil i gang og få det til at fungere i praksis, samt at øve os i at anvende Musescore (gratis nodeprogram).

Musescore for dummies: Musescore er et nodeprogram, som har vundet bred udbredelse over hele verden, og vi kigger her sammen på programmet, som let kan anvendes til at notere simple melodifraser, noder,

Arrangementer, tekst, akkorder eller hvad du nu lige måtte have brug for i netop DIN undervisning. Vi kommer med eksempler på, hvordan vi selv bruger det, og hvordan DU som underviser kunne få nytte af dette fantastiske værktøj.

Beskrivelse af sammenspilsdelen: Er du af og til frustreret over at skulle aktivere 25 børn med et sammenspil, der ikke helt fanger børnene? Er der kaos, når du skal lave sammenspil, har vi måske et bud på en løsning. 

Vi kommer med eksempler på, hvordan vi kan gribe sammenspilssituationen, så der bliver mest muligt musik og mindst muligt ventetid. Vi skal spille lette/fede sammenspilsnumre, hvor vi ligger vægt på at arbejde med ostinater, gentage rytmiske sekvenser samt opbygningen af sammenspilsnumre (lagkageopbygning).

Vi kommer også med ideer til, hvordan man med simple midler kan differentiere sværhedsgraden blandt eleverne.

Kort sagt. Det skal være nemt at få det til at lyde fedt!

 

Underviser

Lærere Laust Orleman og Peter Jungersen, Hjørring.

Målgruppe

Musiklærere på mellemtrinnet.

Opsummering

Pris
kr. 1.230,00 momsfri

Inkl. kaffe og frokost

Sted
UCN Center for Undervisningsmidler
Skolevangen 45
9800 Hjørring

Omfang
6 timer

Start
11.04.2019

Slut
11.04.2019

Tilmeldingsfrist
04.12.2018

Tidspunkt
11.04.2019 kl. 09.00 - 15.00

Kontakt

Kirsten Hald
Kursussekretær

Tlf.: 72 69 08 73
kih@ucn.dk