Forberedelseskursus til IPMA Certificering - Stå stærkere som projektleder

Et forløb til dig, som har afsluttet akademimodulet ”Projektledelse” eller "Projektstyring i praksis" eller diplommodulet ”Projektledelse (10 ECTS)”og som gerne vil have en IPMA Certificering på niveau D eller C

Kurset består af tre intensive dage, som forbereder dig til den efterfølgende IPMA Certificering hos Dansk Projektledelse.

Den første dag arbejder vi bla. med dit begrebsapparat og konceptforståelse, så du kommer på omdrejningshøjde med det, der kræves til en IPMA Certificering. De sidste to dage er decideret forberedelse til IPMA Certificeringen på niveau D.

Indholdet på forberedelseskurset:

Træning i begreber og IPMA sprogbrug (dag 1)

  • Terminologier
  • IPMA fagsprog
  • IPMA koncepter
  • IPMA forståelsen af projektledelse

Realistiske spørgsmål og prøve-certificering (dag 2 og 3)

  • Løsning af IPMA-relaterede spørgsmål i grupper.
  • Afholdelse af en realistisk IPMA Certificeringstest på niveau D.

Hvordan arbejder vi på modulet?
I UCN act2learn arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Undervisere
Jesper Olsen, UCN act2learn

INFORMATIONSMØDE ONSDAG 13. marts 2019 KL. 16.30-17.30
Kom og hør om vores forberedelseskursus, som gør dig klar og bedre rustet til IPMA Certificeringen. Vi orienterer også om det praktiske ifm. tilmeldingen til certificeringen, infomødet hos Dansk Projektledelse, selve certificeringen osv. og de forskellige deadlines hos Dansk Projektledelse.
Informationsmødet afholdes hos UCN act2learn og du skal tilmelde dig til Pia Ovesen via sms, opkald på 72 69 16 52 eller pr. mail - pio@UCNact2learn.dk.

Tilmelding til IPMA Certificeringen ved Dansk Projektledelse
Selve IPMA Certificeringen afholdes af og hos Dansk Projektledelse. Du skal derfor tilmelde dig IPMA certificeringen på dette link; www.ipma.dk/tilmelding-tilipma-certificering/

Vigtige deadlines * Niveau D:

  • Tilmeldingsfristen til certificeringen er senest 26. marts 2019
  • Introduktionssessionen afholdes 1. april kl. 12-16 i Vejle.
  • Skriftlig eksamen (3 timer) afholdes 14. maj i Vejle.

Opsummering

Pris
kr. 7.325,00 ekskl. moms

Der er en bogudgift på ca. kr. 600-700, hvis man ikke i forvejen har bogen ”Power i projekter og portefølje” af Mette Lindegaard Attrup, Niels Ahrengot & John Ryding Olsson.

Prisen for selve IPMA Certificeringen indgår ikke i prisen for ”Forberedelsesksurset til IPMA Certificeringen”. Prisen for certificeringen på niveau D ligger på ca. kr. 6.900-7.500 og opkræves af Dansk Projektledelse.

Du er selv ansvarlig for tilmeldingen til certificeringen ved Dansk Projektledelse. Du kan læse mere i afsnittet ”Tilmelding til IPMA Certificering ved Dansk Projektledelse”.

Sted
UCN act2learn
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Omfang
3 undervisningsdage fra kl. 08.30-15.00

Optagelseskrav
For dig, som har afsluttet akademimodulet "Projektledelse" eller "Projektstyring i praksis" eller diplommodulet ”Projektledelse (10 ECTS)”.

Start
30.04.2019

Slut
07.05.2019

Tilmeldingsfrist
25.03.2019

Tidspunkt
30.4 + 6.5 + 7.5

Kontakt

Pia Ovesen
Kursuskoordinator

72 69 16 52
pio@UCNact2learn.dk

LEDELSE OG ORGANISATION