GeoGebra i udskolingen

Få større indblik i GeoGebras muligheder

Formålet er, at deltagerne får et større indblik i GeoGebras muligheder, og hvordan GeoGebra kan anvendes i undervisningen.

Kurset er for dig, der allerede bruger GeoGebra, men gerne vil lære mere. Du vil få inspiration til dit videre arbejde med GeoGebra i undervisningen. Vi vil lægge vægt på de muligheder GeoGebra giver for at arbejde undersøgende og eksperimenterende, og vil med udgangspunkt i konkrete eksempler gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med elevernes kompetencer og matematiske forståelse.

Vi vil arbejde med undersøgende aktiviteter indenfor de tre kompetenceområder tal og algebra, geometri og måling samt statistik og sandsynlighed. Herudover vil vi se på, hvilke potentialer arbejdsark og GeoGebraBøger har. Vi vil også arbejde med de muligheder GeoGebra giver i forhold til prøven med hjælpemidler samt den mundtlige prøve.

Der vil være en del teknisk arbejde på kurset, og du kommer til at arbejde med mange hands-on øvelser. Indholdet vil blive sat i en didaktisk ramme målrettet udskolingen. 

Vi arbejder i GeoGebra Classic 6, så du kan deltage i kurset uanset hvilken computer eller tablet, du har. Du skal medbringe det device, du og dine elever bruger til daglig samt høretelefoner/headset - gerne med mikrofon.

 

Underviser

Pædagogisk konsulent Kenneth Riis Poulsen, UCN CFU.

Målgruppe

Matematiklærere i udskolingen.

Opsummering

Pris
kr. 1.230,00 momsfri

Inkl. kaffe og frokost

Sted
UCN Center for Undervisningsmidler
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Omfang
6 timer

Start
07.01.2019

Slut
07.01.2019

Tilmeldingsfrist
04.12.2018

Tidspunkt
07.01.2019 kl. 09.00 - 15.00

Kontakt

Helle Wallin Pedersen
Kursussekretær

Tlf.: 72 69 08 22
hwp@ucn.dk
Kenneth Riis Poulsen
Konsulent

Tlf.: 72 69 08 67
kerp@ucn.dk