GeoGebra i udskolingen B

- tal, algebra, statistik og sandsynlighed

Formålet med kurset er, at deltagerne får et større indblik i GeoGebras muligheder indenfor kompetenceområderne ”Tal og algebra” samt ”Statistik og sandsynlighed”, og hvordan GeoGebra kan anvendes i undervisningen, så det understøtter en undersøgende og eksperimenterende arbejdsform.

Kurset er for dig, der allerede bruger GeoGebra, men gerne vil lære mere. Du vil få inspiration til dit videre arbejde med GeoGebra i undervisningen, og vi vil med udgangspunkt i konkrete eksempler gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med udviklingen af elevernes kompetencer og matematiske forståelse.

På kurset vil du få mulighed for at gå i dybden med:
CAS-værktøjet som redskab i undersøgelser
lineære og ikke-lineære funktioner
skydere og variable
økonomi
ligninger, ligningssystemer og uligheder
diagrammer og grafer
regression
simulering

Herudover vil vi se på, hvilke potentialer arbejdsark og GeoGebra-Bøger har. Vi vil også arbejde med de muligheder, GeoGebra giver, i forhold til prøven med hjælpemidler samt den mundtlige prøve.

Der vil være en del teknisk arbejde på kurset, og du kommer til at arbejde med mange hands-on øvelser, hvor du får mulighed for selv at bestemme, hvad du vil gå i dybden med. Indholdet vil blive sat i en didaktisk ramme målrettet udskolingen.

Vi arbejder i GeoGebra Classic 6, så du kan deltage i kurset uanset hvilken computer eller tablet, du har. Du skal medbringe det device, du og dine elever bruger til daglig samt headset med fungerende mikrofon - evt. det du har til din mobiltelefon.

 

Underviser

Pædagogisk konsulent Kenneth Riis Poulsen, UCN CFU.

 

Målgruppe

Matematiklærere i udskolingen.

Opsummering

Pris
kr. 1.230,00 momsfri

Inkl. kaffe og frokost

Sted
UCN CFU
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Omfang
6 timer

Start
21.11.2019

Slut
21.11.2019

Tilmeldingsfrist
18.11.2019

Tidspunkt
21.11.2019
kl. 09.00 - 15.00

Kontakt

Helle Wallin Pedersen
Kursussekretær

Tlf.: 72 69 08 22
hwp@ucn.dk
Kenneth Riis Poulsen
Konsulent

Tlf.: 72 69 08 67
kerp@ucn.dk