Kostplanlægning i forhold til småbørn

Deltageren kan efter uddannelsen arbejde målrettet med kostplanlægning til børn i aldersgruppen 0-5 år

Der arbejdes med ernæringsprincipper og ernæringsberegning samt fremstilling af specialkost til børn med særlige behov.

Mål
Deltagerne har en grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år. Deltagerne kan planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år. Deltagerne kan endvidere planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, eksempelvis allergi og/eller kulturelle hensyn. Deltagerne kan anvende relevante IT-baserede værktøjer.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener

Opsummering

Pris
kr. 0,00 ekskl. moms

Deltagerbetaling er kr. 3.281,25, men kun hvis du har en videregående uddannelse. Ellers er deltagerbetalingen kr. 590,00.

Sted
Thy Uddannelsescenter
Lerpyttervej 43
7700 Thisted

Omfang
5 dage

Start
13.12.2018

Slut
19.12.2018

Tilmeldingsfrist
10.12.2018

Tidspunkt
13.12 + 14.12 + 17.12 + 18.12 + 19.12, alle dage kl. 08.00-15.24

Kontakt

Gitte Nørnberg Nielsen
Kursussekretær

72 69 92 11
gnn@UCNact2learn.dk

PÆDAGOGIK OG LÆRING