LEDERLIV

Et elektronisk tidsskrift med det simple formål at inspirere til livet som leder

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for ledelse og relaterede tematikker som strategi, styring og organisering i og omkring såvel offentlige som private virksomheder.

Ledere i dag må opgive forestillinger om at manøvrere i veldefinerede og velkendte farvande og i stedet iagttage omgivelserne som flydende floddeltaer med mangfoldige og konstante foranderlige strømme.

LEDERLIV vil bidrage og inspirere til udviklingen af det organisatoriske liv ved at koble videnskab og lederskab i øjenhøjde. Tidsskriftet indeholder teoretiske perspektiver, ledelsesfaglige analyser, praksisfortællinger og flere andre nye og ukendte vinkler, der kan understøtte lederes refleksivitet i og over lederlivet

LEDERLIV er en revitalisering af UCN’s tidsskrift ’Det postmoderne lederliv’, som nu er genopstået i et stærkt samarbejde mellem Danmarks professionshøjskoler. Du vil som abonnent på LEDERLIV løbende modtage artikler fra forskere, undervisere, konsulenter og lederkollegaer fra det ganske land omkring nye, gamle, hotte og klassiske ledelsestematikker.

Læs mere om tidsskriftet LEDERLIV.