19. marts 2018

Bliv en dygtig projektleder med ny uddannelse

​Styrer du sikkert og målrettet gennem alle faser i et projekt? Er alle enige om, hvor I er på vej hen? Hvis ikke - så er der hjælp at hente.

act2learn Projektlederuddannelsen har fået ny form, og vi står klar til at udvikle dine evner som projektleder – sammen med dig.

Drømmer du om større personlig effektivitet og gennemslagskraft i rollen som projektleder? Med act2learn Projektlederuddannelsen opnår du evnen til at kunne håndtere og administrere både processer og de menneskelige ressourcer, som skaber resultaterne. Uddannelsen er for dig som ønsker en praktisk og dybere forståelse for projektledelse – og ønsker en international certificering (IPMA) til at kunne gøre karriere som projektleder.

Uddannelsen henvender sig til projektledere i både det private og offentlige, som har erfaring med projektarbejde.

Jesper Olsen er underviser på uddannelsen, og han oplever, at mange virksomheder er udfordret i forhold til at styre sikkert gennem projektfasen og ikke mindst implementere projektet efterfølgende.

- En typisk faldgrube er, at man ikke får defineret noget som værende et projekt. Det viser sig blandt andet, når du spørger til et bestemt projekt og nogle svarer at det er afsluttet, nogle svarer at det endnu ikke er gået i gang, mens andre slet ikke kender til projektet eksistens, giver Jesper Olsen som eksempel.

Projekter defineres som noget der ligger uden for den daglige drift, som involverer flere faggrupper og hvor der er nedsat en projektgruppe med en udpeget projektleder.

- Der er en tendens til at omtale stort som småt som projekter, men det bliver først et projekt i denne sammenhæng, når de nævnte kriterier er opfyldt, siger Jesper Olsen.

Fra teori til praksis

Forankringen i organisationen er også en af de helt store udfordringer med projektledelse, ligesom mange skøjter for let hen over risiko- og interessentanalyse.

- Det er alt sammen nogle af de emner, vi beskæftiger os med på uddannelsen. Og for at sikre at deltagerne kan koble teorien til deres praksis, så arbejder vi på undervisningen med et projekt fra deres egen organisation, fortæller Jesper Olsen.

Kort om uddannelsen

Vi har hos UCN act2learn i 2018 ændret på strukturen af vores projektlederuddannelse:

  • act2larns Projektlederuddannelsen er baseret på akademimodulet ”Projektstyring i praksis” og intensiv undervisning og træning, der fungerer som forberedelse til den internationale IPMA-certificering hos Dansk Projektledelse.
  • Uddannelsen består af 12 undervisningsdage og det er muligt at afslutte med en eksamen på akademiniveau med 10 ECTS-point.
  • Forløbet strækker sig over 4-5 måneder

Vil du vide mere

Næste forløb starter 23. august – læs mere om act2learn Projektlederuddannelsen

Vil du vide mere om uddannelsen eller vores øvrige tilbud inden for projektledelse så kontakt kursuskoordinator Pia Ovesen på 7269 1652 eller pio@ucnact2learn.dk

Af Mette Green, UCN Kommunikation, meg@ucn.dk