29. juni 2018

Bliv ordblindelærer i grundskolen

Fra august 2018 er muligt at tage den nye uddannelse som ordblindelærer i grundskolen. Med tre moduler fra den pædagogiske diplomuddannelse kan du kvalificere dig til at varetage en funktion som ordblindelærer.

Som ordblindelærer vil du blive klædt på med et solidt teoretisk fundament inden for teorier om læsning og skrivning, skriftsprogstilegnelse og læse/skrivevanskeligheder i relation til ordblindhed. Desuden vil uddannelsen give dig grundlæggende kompetencer til at kunne begrunde og varetage inkluderende indsatser, herunder teknologiunderstøttede tiltag og ordblindeundervisning. 

For at blive ordblindelærer, skal du gennemføre: 

Infomøde om uddannelsen til ordblindelærer

UCN act2learn inviterer til informationsmøde torsdag 20. september på Mylius Erichsens Vej 137 i Aalobrg SØ. På mødet vil du blive introduceret for uddannelsens indhold, læringsmål, undervisnings- og eksamensform. Du vil få et indblik i den rolle og funktion, du vil kunne varetage med en ordblindelæreruddannelse. Desuden vil du få mulighed for at høre om, hvordan du kan kombinere din læsevejleder- og/eller ordblindelæreruddannelse med de to obligatoriske moduler Pædagogisk viden og forskning samt Undersøgelse af pædagogisk praksis og afslutte med et afgangsprojekt og dermed opnå en pædagogisk diplomuddannelse (PD).