17. januar 2019

Vil du være en bedre sælger?

Salgsuddannelserne henvender sig ikke kun til den traditionelle sælger men til alle medarbejdere og ledere, som ønsker at arbejde med tilfredse kunder og dermed øget vækst i virksomheden eller organisationen.

UCN act2learn har igennem de sidste år haft et øget fokus på at styrke vores udbud af salgsuddannelser ved act2learn, da vi ser et klart behov for at styrke egne kompetencer indenfor salg og afsætning af varer og serviceydelser til sin kunde. Om du sidder i en funktion som leder, er projektarbejder, administrativ medarbejder eller specialist, har du i sidste ende ofte en kunde, som du på den ene eller anden måde er i kontakt med. Ofte har du kundekontakt, selvom du ikke direkte er salgsansvarlig. Og vi er i bund og grund alle sælgere, og har alle et ansvar for, at vores organisationer har succes og skaber vækst. Og det sker især igennem tilfredse kunder.

Vores salgsuddannelser har alle som fokus at styrke dine kompetencer, så du kan sikre mere tilfredse kunder. Uanset om disse er borgere, patienter, erhvervskunder eller private.

Du behøver således ikke direkte at have en salgskasket på og have salgsansvar for at deltage på uddannelserne. Uddannelserne henvender sig også til dig, som på anden måde har kundekontakt og berøring med afsætningen af din virksomhed eller organisations produkter eller serviceydelser.

Fleksible salgsuddannelser

Du kan vælge at tage din salgsuddannelse som enten et akademi eller diplommodul på en af vores åbne uddannelser. Det kræver alene 2 års relevant erhvervserfaring at starte op på et akademimodul. Optagelseskravet for et diplom modul er ligeledes 2 års relevant erhvervserfaring, samt en kort eller mellemlang uddannelse.

Vi tilbyder også skræddersyede løsninger for vores kunder, hvor vi afholder målrettede kursusforløb hos jer. Vi tilbyder både korte kurser samt længere forløb, afhængig af jeres behov.

Overblik over aktuelle udbud

Vi udbyder en bred vifte af uddannelser inden for salg og markedsføring. Du får overblikket over dine muligheder herunder. Er du interesseret i et af modulerne, så kontakt os for at høre nærmere om opstart af hold.

Akademiniveau

  • Salgspsykologi og grundlæggende salg
  • Strategisk salg
  • Service
  • Markedsinformation og -analyse
  • Marketingstrategi og forretningsudvikling
  • Marketingplanlægning og forhandling
  • E-handel
  • Digital markedsføring

Find oversigt over modulerne her

Hvad siger andre om uddannelserne?

Salgspsykologi og grundlæggende salg

"Jeg er blevet mere bevidst om, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Jeg har igennem en bedre forståelse for og accept af de forskellige kundetyper, som jeg arbejder med, hurtigere kunnet afdække kundens behov, og dermed optimere til salg – meget mere end før jeg startede på uddannelsen", Helle Smed, Account Manager. Gabriel A/S

"Jeg er ikke mere bange for at kontakte kunderne igennem telefonen. Tidligere var telefonen skræmmende for mig, men nu har jeg lært at forberede mit opkald. Det gør det lettere og jeg kommer nu klart igennem med mit budskab", Bo Aabo Sørensen, Maskinteknikker, Aarhus.

Strategisk salg

"En øjenåbner for hvad relevant teori og struktureret tilgang, kan betyde for lønsomhed og vækst. Et "must have" forløb, ikke kun for salgsafdelingen, men for virksomhedens ledergruppe", Anders Delcomyn Larsen, Delcomyn Invest Aps 

"Strategisk salg har fået mig til at reflekterer over mit arbejde, og har hjulpet mig til at blive mere effektiv i mit job",  Rasmus Schmidt, Account manager, Telenor