19. marts 2021

Diplomuddannelsen i ledelse rykker til Thy

Ledere og mellemledere fra Thy og Mors behøver ikke længere tage turen til Aalborg, hvis de vil deltage på diplomuddannelse i ledelse hos UCN act2learn. Nyt tiltag skal sikre nemmere adgang til lederuddannelsen lokalt i Thisted.

- Vi har været i dialog med virksomheder og organisationer på Mors og i Thy om muligheden for at tilbyde forløb inden for lederuddannelse på UCN’s campus i Thisted. Det resulterer nu i, at vi opretter moduler på diplomuddannelsen i ledelse, ligesom vi udbyder et kursusforløb i teamledelse, fortæller Ane Davidsen, der er områdeleder hos UCN act2learn Ledelse og Organisation.

Målgruppen for diplomuddannelsen er ledere og mellemledere fra både det offentlige og det private erhvervsliv. Første modul ”Det personlige lederskab og forandring” har studestart i august 2021, mens modul 2 og 3 planlægges til 2022. Allerede i foråret 2021 er det muligt at tage kurset Teamledelse- og udvikling i Thisted.

- Vi ved, at logistikken i forhold til at tage efter-og videreuddannelse betyder meget, og vi håber derfor, at flere vil have modet på at tage en lederuddannelse på diplomniveau, når undervisningen foregår tættere på deres bopæl, siger Ane Davidsen.


Diplomuddannelsen i ledelsen består af flere obligatoriske og valgfrie moduler - det første modul udbydes fra august 2021 også i Thisted.

De planlagte forløb er med undervisning fysisk på campus, men hos UCN act2learn er erfaringen også, at øget brug af digitale løsninger kan være vejen frem, når flere i områder uden for de store byer, skal videreuddannes.

- Vi oplever, at mange gerne vil møde fysisk til undervisning, hvilket også er grunden til, at vi nu etablerer hold i Thisted, men vi har samtidig gode erfaringer med blended learning, hvor dele af undervisningen foregår hjemme foran skærmen. Det forventer vi at se mere af fremover ikke mindst set i lyset af, at vi alle har gjort os mange erfaringer med online løsninger det seneste år, siger Ane Davidsen.

Læs mere om lederuddannelse hos UCN act2learn i Thisted.

For yderligere information

Birgitte Nørgaard Jensen, uddannelseskonsulent
Tlf. 72 69 17 39

Af Mette Green, meg@ucn.dk, UCN Kommunikation.