01. oktober 2021

Ny mand i spidsen for UCN act2learn

Fra 1. november hedder chefen for UCN’s efter- og videreuddannelse Jeppe Stricker. Han kommer fra en lederstilling hos Aalborg Universitet.

Formand for ansættelsesudvalget, konstitueret rektor Peter Møller Pedersen, ser frem til, at den nye chef for act2learn tiltræder.

- Vi har haft en periode med konstitueringer på chefposten på UCN act2learn, og det er velkomment, at vi nu kan besætte posten med en yderst velkvalificeret kandidat, som kan være med til at tegne fremtiden for UCN’s efter- og videreuddannelse. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Jeppe Stricker, siger Peter Møller Pedersen.

Jeppe Stricker har siden 2012 arbejdet på Aalborg Universitet dog med en enkelt afstikker på knap to år som chef for markedskommunikation hos VisitAalborg. Senest har han været administrationschef for Aalborg University Business School. Han er uddannet cand.mag i engelsk og dansk og har efterfølgende taget en MBA på Aalborg Universitet samt lederuddannelse fra Wharton Business School.

Hovedpersonen selv glæder sig til de nye udfordringer.

- EVU-området har afgørende betydning for både erhvervslivet og samfundet som helhed. Grunduddannelserne er adgangsbilletten til arbejdsmarkedet, men kompetenceudvikling foregår gennem hele arbejdslivet for at sikre fortsat relevans for arbejdsgiverne, og derfor er det interessant at arbejde med netop dette område. Jeg ser frem til at arbejde strategisk med interessevaretagelsen i forhold til at fremme UCN act2learns aktiviteter blandt andet gennem gode relationer til brancheorganisationer, arbejdsgiverforeninger og lignende aktører. Jeg har arbejdet med uddannelse gennem det meste af mit arbejdsliv, og med et godt netværk i det nordjyske glæder mig til sammen med medarbejderne at udvikle efter-og videreuddannelsen hos UCN, siger den kommende chef for UCN act2learn.

Jeppe Stricker er 41 år og bosat i Aalborg med sin hustru og deres to små børn. Han tiltræder stillingen 1. november.