Nyhedsbrev

Tilmeld dig et nyhedsbrev og hold dig opdateret på, hvad der sker omkring vores aktiviteter

Nyhedsbrev fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere nyhedsbreve.


Nyhedsbrev fra UCN act2learn Ledelse og Organisation

Få inspirerende artikler om ledelse, projektledelse, administrativt arbejde og meget mere i din indbakke. Nyhedsbrevet byder også på overblik over aktuelle moduler og kurser, ligesom du med artiklerne bliver præsenteret for gode råd til dit arbejde og kan læse om andre kursister og studerendes erfaringer med at tage uddannelse hos UCN act2larn inden for ledelse og organisation.

Udkommer 4-6 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere nyhedsbreve.


Nyhedsbrev fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbreve til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. I nyhedsbrevet får du også gode råd og fortællinger fra Nordjylland, som kan inspirere dig i din hverdag. 

Udkommer 2-4 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere nyhedsbreve.


Nyhedsbrev fra CFU

Bliv opdateret med korte præsentationer af de nyeste materialesamlinger, film og tv-udsendelser samt aktuelle kurser og temadage med CFU’s nyhedsbrev. Hent inspiration til din undervisning og bliv klogere på hvilke ydelser og konkrete materialer du kan rekvirere hos CFU.

Udkommer 8-10 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere CFU nyhedsbreve.


Nyhedsbrev fra Neuropædagogisk Kompetencecenter

Med nyhedsbrevet fra Neuropædagogisk Kompetencecenter får du overblikket over vores aktuelle uddannelser, kurser og temadage. I korte artikler præsenterer vi dig for nye bogudgivelser, forskningsprojekter mv. inden for det neuropædagogiske felt. 

Udkommer 2-4 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev.

Se tidligere nyhedsbreve.