Om UCN act2learn

UCN act2learn er specialister indenfor fagområderne Ledelse og organisation, Pædagogik og læring, Sundhed og udvikling og Teknologi og produktion

Det er til disse områder, også gerne tværfagligt, at vi tilbyder vores kompetencer, opdaterede viden og uddannelser.

Vi tilbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau, samt kurser. Du kan tage uddannelserne på deltid, så de passer bedst muligt ind i din hverdag. Du kan også vælge mellem uddannelsernes moduler, hvis du vil opdateres på mere specifikke områder. Uanset hvad du vælger, er vores undervisere opdateret med den nyeste viden, som de brænder for at formidle videre til dig, så du kan anvende den i dit nuværende job eller fremtidige arbejdsliv.

Vores diplomuddannelser er efteruddannelse på bachelorniveau, som du kan vælge at sammensætte, så de passer til dine personlige kompetenceønsker eller de krav, din arbejdsplads stiller. Vores akademiuddannelser er kortere kompetencegivende videreuddannelser, der giver dig konkrete kompetencer, du kan anvende i dit daglige arbejde eller gør dig i stand til at varetage nye jobfunktioner.

Vores konsulenter er specialister i at tilrettelægge uddannelses- og udviklingsforløb, der er specifikt målrettet dine behov.

Et forløb kan have et organisatorisk fokus, der rummer hele virksomheden eller det kan målrettes afdelinger eller teams i organisationen. Det kan også udarbejdes til en enkelt eller udvalgte medarbejdere.

Vi leverer forløb til private virksomheder, institutioner, kommuner, regioner og offentlige organisationer. Udviklingsforløb kan være alt fra et enkelt oplæg, én kursusdag, temadage og længere forløb til flerårige projekter, uanset om det er praksisorienteret eller på strategisk niveau. Det er dit behov der bestemmer.

Kontakt os gerne. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde. Endnu bedre: Fortæl os om dit behov og din arbejdsdag, så finder eller skaber vi en uddannelse til dig.

Sammen gør vi dig bedre...

Kontakt

Maria Juhl Svendsen
Kursussekretær

72 69 16 83
maas@UCNact2learn.dk

Erhverv