Teknologi og produktion

Vi hjælper din virksomhed med at implementere nye digitaliseringsteknologier, gerne på tværs af produktion, salg og udvikling, funderet i dine strategier og målgrupper

Gennem udviklingsforløb, udarbejdet på baggrund af jeres behov, samsætter vi kompetenceudviklingsforløb, der sikrer dig at dine medarbejdere er klædt på til et område hvor der dagligt sættes nye standarder. Vores forløb sikrer, at I udnytter det forretningsmæssige og økonomiske potentiale i at implementere ny teknologi.

UCN act2learns kompetenceudviklingsforløb sikrer, at din virksomhed, gennem forståelse for ny teknologi, løfter produktiviteten og sikrer vækst. Begge parametre der er afgørende i den daglige øgede konkurrencen – også internationalt.

Vi hjælper dig, dine medarbejdere, hele din virksomhed, med at være up to date og med på den fjerde industrielle revolution, industri 4.0. Vores forløb lærer jer fx at integrere den digitale verden i jeres produktion. Vi lærer jer at forstå og udnytte Big data og Internet of Things (IoT). Vi viser jer hvor afgørende automatisering og systematisering er.

Vores kompetenceudviklingsforløb gør jer i stand til at tænke og se produktudvikling, produktion og automation på nye måder samtnye måder at afsætte dine varer på. Sammen med dig vil vi gøre tingene smartere, så nye produkter og services opstår.

Vi tilbyder konsulentydelser inden for områderne:

Kontakt

Simon Brøndum Jensen
Salg og forretningsudvikler, Business

72 69 17 04
sbj@UCNact2learn.dk

Erhverv

Vicki Banch Friis Frederiksen
Salg- og forretningsudvikler, Teknologi og produktion

72 69 17 34
vbff@UCNact2learn.dk

Erhverv