Fremtiden er her

Nye perspektiver på forretningsudvikling, digitalisering og fremtidens Nordjylland

I samarbejde med Dansk Industri inviterer vi nordjyske virksomheder til en spændende formiddag med fokus på forretningsudvikling, digitalisering og fremtidens Nordjylland.

Vi har sammensat et program, som sætter fokus på de nyeste tendenser, og hvor der er gode muligheder for at erfaringsudveksle, videndele og netværke. 

Vi får besøg af nogle af dem, som ved allermest om fremtiden, forretningsudvikling og digitalisering - en fremtidsforsker,  to af frontfigurerne i en af Nordjyllands største iværksættersucceser og DI's digitaliseringspolitiske chef.

Digitalisering er også på dagsordenen i en paneldebat, hvor en række nordjyske virksomheder fortæller om deres erfaringer med digitalisering i projektet Digital Ledelseskultur.

Kom og mød

Anne Skare Nielsen, Universal Futurist

Anne Skare Nielsen en af verdens førende fremtidsforskere. Med sin store interesse og viden inden for radikal forandring og transformation af tankegang er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Christian Aachmann og Christoffer Bak, Shaping New Tomorrow

To af frontfigurerne bag den nordjyske iværksættersucces tøjmærket Shaping New Tomorrow. I 2018 deltog de i TV-programmet Løvens Hule, hvor investorerne Jesper Buch og Birgit Aaby valgte at investere i deres forretning. I 2019 har virksomheden taget fart og løftet omsætningen til et tre-cifret millionbeløb.

Christian Hannibal, Dansk Industri

Christian Hannibal er digitaliseringspolitisk chef i Dansk Industri. Han står bl.a. i spidsen for digitaliseringsindsatsen ”Tech der tæller”, som skal accelerere virksomhedernes digitale udvikling.

Program

Fredag 31. januar 2020

08.45:  Indregistrering, morgenkaffe & network
09.45: Velkomst v. Peter Rindebæk, viceadministrerende direktør i Bladt Industries og formand for DI Aalborg​, og Hanne Lendal, områdeleder i UCN act2learn Erhverv
10.00: Oplæg: Tech, der tæller v. Christian Hannibal, digitaliseringspolitisk chef i Dansk Industri
10.20: Paneldebat: Digitalisering er ikke kun for IT-specialister v. Simon Brøndum Jensen, projektleder på Digital Ledelseskultur, UCN act2learn Erhverv
11.00: Pause
11.15: Oplæg: Fra 0 til 100 v. Christian Aachmann og Christoffer Bak, Shaping New Tomorrow
11.45: Oplæg: Fremtiden er et spil - og sådan her vinder du! v. fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, Universal Futurist
12.45: Frokost & network


Oplæg og paneldebat

Fremtiden er et spil - og sådan her vinder du! v. fremtidsforsker Anne Skare Nielsen

Fremtiden er et spil - og sådan her vinder du!
v. fremtidsforsker Anne Skare Nielsen

En pessimist ser glasset som halvtomt
En optimist ser glasset som halvfuldt
En futurist ser vand overalt, der kan fyldes i alle mulige glas

Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en tur ud i fremtiden, hvor Anne Skare vil klæde dig på til selv at være fremtidsforsker. Eller futurist, som det også hedder - der er nemlig fut i futurister.

Og fut får vi brug for NU, for de næste år bliver fantastiske! Alt det, du sætter dig for, vil du lykkes med. Alle de problemer, vi har, kommer vi til at løse. Det, du med en diffus drøm kan mærke, at du skal skabe, inden du dør, vil blive til virkelighed. Alle de bekymringer, der holder dig søvnløs i dag, vil du slet ikke kunne huske, at du havde. Og i årene, der kommer, vil vi sammen blive dygtigere, rigere, friere og få nye venner over hele verden.

Du vil kunne hjælpe andre med at gøre det samme og få mennesker i alle aldre og tilstande med dig. Samtidig vil du mærke en ro dybt inde i dit hjerte, der fortæller dig, at når du bøvler og kæmper med komplekse opgaver og problemer, så kæmper og bøvler du med de rigtige opgaver og problemer. 

Det eneste det kræver er, at du stiller op! At du bliver futuristen. For fremtidens spil er ikke længere et med vindere og tabere. Det er et spil, vi alle kan vinde uden at nogen taber - men kun hvis vi sammen skaber vores egne spilleregler.

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Med sin store interesse og viden inden for radikal forandring og transformation af tankegang er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Fra 0 til 100 v. Christian Aachmann og Christoffer Bak, Shaping New Tomorrow

Fra 0 til 100
v. Christian Aachmann og Christoffer Bak, Shaping New Tomorrow

I 2019 har den nordjyske iværksættertrio fra tøjmærket Shaping New Tomorrow omsat for et tre-cifret millionbeløb.

Men hvordan skaber man sådan en succes?

Kom med på en fantastisk rejse, når Christian Aachmann og Christoffer Bak fortæller om, hvordan de har skabt en iværksættersucces, som er gået fra 0 til 100 mio. kr. i omsætning - om vejen fra at være tre unge fyre med en god idé til frontfigurerne i en millionsucces.

I oplægget stiller de skarpt på iværksætteri, forretningsudvikling og teknologi. De deler ud af deres erfaringer med en virksomhed, hvis succes er understøttet af digitale værktøjer i både strukturer og arbejdsgange, men i høj grad også af digital markedsføring og forretning.

Tech, der tæller v. Christian Hannibal, digitaliseringspolitisk chef i Dansk Industri

Tech, der tæller
v. Christian Hannibal, digitaliseringspolitisk chef i Dansk Industri

Vi står foran kolossale forandringer af vores samfund, som vi i dag ikke kender omfanget eller konsekvenserne af. Kunstig intelligens, robotter og andre digitale teknologier er hastigt ved at ændre vores jobfunktioner og vores samfund. Samtidig kræver den nødvendige grønne omstilling helt nye teknologiske løsninger.

I sit oplæg stiller Christian Hannibal skarpt på, hvordan DI arbejder med at få flere virksomheder til at gribe de digitale muligheder, styrke de digitale kompetencer, skabe nye vækstmuligheder og udvikle flere bæredygtige løsninger.

Digitalisering er ikke kun for IT-specialister - en paneldebat om digitaliseringens muligheder og udfordringer

Digitalisering er ikke kun for IT-specialister - en paneldebat om digitaliseringens muligheder og udfordringer

Digitalisering er på alles læber – og med god grund, for digitaliseringen redefinerer arbejdsopgaver for mange medarbejdere. Men digitalisering er meget mere end bare IT og systemer. Det er en ny måde at arbejde med sin organisation på.

Men hvordan kommer man i gang? Hvordan sikrer man implementering på tværs af forretningen, og ikke kun i enkelte projekter? Og hvordan får man medarbejdere, kunder og leverandører med i den digitale forretningsudvikling?

I paneldebatten deler en række nordjyske virksomheder fra projektet Digital Ledelseskultur ud af deres erfaringer med og tanker om digitalisering.

Med i panelet er

  • Brian Bertelsen, Revision Limfjord
  • Kamilla Skalkhøj Oest, Markman Telemarketing
  • Morten Harkjær Møller, LiqTech
  • Stefan Berg, Global Tools

Facilitator på paneldebatten er Simon Brøndum Jensen, som er projektleder på projektet Digital Ledelseskultur.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt

Fredag 31. januar 2020.

Sted

UCN act2learn Erhverv, Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV.

Tilmeldingsfrist

Arrangementet er fuldt booket. Du er velkommen til at tilmelde dig til venteliste - og vi vil kontakte dig, såfremt der bliver ledige pladser.
 

Sidste frist for tilmelding er fredag 23. januar 2020.

Deltagelse er gratis. Ved udeblivelse vil du blive faktureret kr. 250,00.

Tilmelding

Felter markeret med skal udfyldes.
Navn  
Stilling 
Arbejdsplads 
E-mail  
Telefonnummer