Få inspiration, metoder og nye tanker med hjem til din organisation

Kom og lad dig inspirere, når UCN act2learn den 24. maj 2019 slår dørene op til en eftermiddag med masser af spændende, faglige oplæg omkring ledelse, vækst og udvikling.

Grimur Lund

Hør erhvervsmanden Grimur Lund fortælle om både succeser og benspænd, når intentionen er at få succesfuld forretningsudvikling til at gå hånd i hånd med selvledelse. Grimur Lund har med sin baggrund som direktør i AVEVA, bestyrelsesformand i Logimatic A/S og bestyrelsesmedlem på Aalborg Universitet masser af erfaring at dele ud af.

Grimur Lund er født og opvokset i Island og flyttede til Danmark i 1981. Han er medstifter af Logimatic A/S, og var med til at lede virksomheden gennem markant international vækst. Gennemførte frasalg til børsnoterede Britiske AVEVA Ltd., hvor han nu er underdirektør med ansvar for 1000 medarbejdere.

Jan Larsen

Mød også founder og direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen, som i sit oplæg ”vindermentalitet kommer ikke af sig selv” deler ud af sin erfaring om forretningsudvikling og det motiverende lederskab. Hør, hvordan man former det rigtige hold, hvordan man sætter ambitiøse mål og ikke mindst, hvordan man skaber gejst og vindermentalitet – en vindermentalitet, som har gjort Aalborg Håndbold til danske mestre 3 gange siden 2010.

Jan Larsen har en mangeårig salgsbaggrund bag sig, indtil han i år 2000 var med til at grundlægge Aalborg Håndbold, og med hans erfaring indenfor salg og forretningsudvikling har han gjort klubben til en af Danmarks største.

 

Dagen byder desuden på faglige oplæg fra UCN act2learns konsulenter. Oplæggene giver dig et indblik i den nyeste viden inden for teamledelse, talentudvikling, forretningsforståelse, fremtidens markedsføring og digitalisering.

Program for dagen

11.30 - 12.15 - Indtjekning og frokost
12.15 - 13.00 - 'Forretningsudvikling og selvledelse' v/Grimur Lund
13.10 - 13.40 - Fagligt oplæg, runde 1 - vælg blandt de fem oplæg fra UCN act2learns konsulenter
13.45 - 14.15 - Fagligt oplæg, runde 2 - vælg blandt de fem oplæg fra UCN act2learns konsulenter
14.15 - 14.30 - Kaffe og kage
14.30 - 15.00 - 'Vindermentalitet kommer ikke af sig selv' v/ Jan Larsen
15.00 - 15.15 - Tak for i dag!

Faglige oplæg

Du kan melde dig til 2 oplæg – ét i hver runde. Se mere om de faglige oplæg.

Faglig oplæg 1 - Det handler om at have de rette talenter v/ Helene Kiær

Et oplæg om talentudvikling

At finde, udvikle og fastholde talent er blandt virksomhedernes vigtigste udfordringer i dag.  Kom og hør hvorfor talentudvikling er en vigtig brik i virksomhedens fremtidige strategi, og hvordan du kan udvikle medarbejdere, der kan flytte noget, som rækker ud over dem selv.

Helene Kiær, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn Helene Kiær, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn.

Helene Kiær har med sin mangeårige erfaring som ledelseskonsulent arbejdet med ledersparring, rådgivning og talentudvikling. Hun har omfattende erfaring med at designe og gennemføre udviklingsforløb, der skaber effekt på alle niveauer i virksomheden.  I dette oplæg vil hun give dig inspiration til, hvordan du griber talentudvikling an, og du får tips til, hvordan du undgår de særlige faldgruber, som knytter sig til talentudvikling.

Faglig oplæg 2 - Når samarbejde er spild af ressourcer - og hvordan man undgår det v/ Nicolai Suhr Jensen

Et oplæg om team og teamudvikling

Der findes stort set ikke den organisation, som ikke arbejder i eller med teams. Men teamet er ikke svaret eller løsningen på alt. Faktisk er teamsamarbejdet ofte det forkerte valg i forhold til opgaven eller samarbejdsparternes kompetencer eller ressourcer.

Spørgsmålet bliver derfor: Hvilke samarbejdsformer passer til hvilke opgaver? Hvilken samarbejdsform bør I vælge? Hvordan udvikler I bedst og hurtigst jeres samarbejde, så I kan løse jeres opgaver på den mest hensigtsmæssige og effektive måde?

I oplægget giver Nicolai dig viden om, hvordan I samarbejder bedst og mest effektivt i forhold til de opgaver, kompetencer og ressourcer, I har, og hvordan I får det bedst mulige udbytte ud af jeres teams.

Nicolai Suhr Jensen, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learnNicolai Suhr Jensen, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn.

Nicolaj Suhr har i mere end ti år arbejdet med gruppe og teamudvikling, både som teamleder, som selvstændig konsulent og som ledelses- og organisationskonsulent hos UCN act2learn.

Faglig oplæg 3 - Digitalisering er ikke kun for IT-specialister v/ Simon Brøndum Jensen og Heidi Dich

Et oplæg om digitalisering og kultur

Digitalisering er på alles læber – og med god grund, for digitaliseringen redefinerer i den grad arbejdsopgaverne for mange medarbejdere, og der bliver brug for helt nye kompetencer. Men digitalisering er meget mere end bare IT og systemer. Det er en ny måde at arbejde med sin organisation og kultur. Men hvordan kommer man i gang? Hvem involverer man? Hvordan sikres implementering? Oplægget giver inspiration til, hvordan I får digitalisering, kultur og ledelse til at gå op i en højere enhed, og hvordan I kommer i gang eller tager det næste digitale skridt i jeres virksomhed.

Simon Brøndum Jensen, projektleder, Digital LedelseskulturSimon Brøndum Jensen, projektleder, Digital Ledelseskultur.

Simon Brøndum, som er projektleder for projektet ”Digital Ledelseskultur”, kombinerer en økonomisk baggrund med koncept- og forretningsudvikling for både iværksættere og etablerede virksomheder.

Heidi Dich, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learnHeidi Dich, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn.

Heidi Dich har mangeårig erfaring som konsulent, hvor hendes fokus altid har været på kommunikation og ledelse.

Faglig oplæg 4 - Fremtidens markedsføring v/ Berit Møller og Lars Funck Kristensen

Et oplæg om markedsføring

Fremtidens salg og markedsføring foregår både på nettet og i personlig dialog med kunden. Men ligegyldigt hvor kontakten finder sted, er der én væsentlig parameter, der skal være opfyldt. Kontakten skal være meningsfuld for kunden. Kom og hør, hvordan salgets faser har udviklet sig markant i begge ender af salgsprocessen, fra du skaber kontakt til en potentiel kunde og til kunden anvender dit produkt.

Workshoppen vil sætte fokus på, hvordan du kan skabe sammenhæng i dine markedsføringsaktiviteter online og offline, og give konkrete eksempler på, hvad der bliver standarden i fremtiden samt trends og værktøjer du skal holde øje med.

Berit Møller
Berit Møller, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn.

Berit Møller har gennem hele sin karriere haft fokus på salg og markedsføring, bl.a. som produkt- og marketingchef og som selvstændig konsulent med fokus på marketing, strategi og innovation. Som ledelses- og organisationskonsulent hos act2learn arbejder hun med ledelse, strategi, innovation, salg og markedsføring, hvilket giver hendes tilgang til markedsføring et bredt, strategisk perspektiv

Lars Funck Kristensen, adjunkt i UCN act2learn
Lars Funck Kristensen, adjunkt i UCN act2learn.

Lars Funck har arbejdet med online salg og markedsføring siden 1999 og har mange års erfaring med at skabe succes online. De sidste par år har Lars arbejdet hos UCN act2learn, hvor han underviser i Online Markedsføring og e-handel samt hjælper nordjyske virksomheder med webshop og marketing.

Faglig oplæg 5 - Med forretningsforståelse kommer succes v/ Michael Damborg

Et oplæg om forretningsforståelse

Før i tiden handlede forretningsforståelse typisk om økonomiske nøgletal og bundlinjeforståelse. Det er imidlertid ikke tilstrækkeligt i dag, hvor begreber som kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed, innovationsevne, effektive processer og digitalisering typisk er helt afgørende for virksomheden overlevelse. I en tid med stigende behov for samarbejde, samskabelse og selvledelse er det mere end nogensinde vigtigt, at alle forstår den forretning, de er en del af, for kun sådan kan man udnytte virksomhedens ressourcer.

Michael Damborg, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learnMichael Damborg, ledelses- og organisationskonsulent i UCN act2learn.

Michael Damborg har mange års erfaring med forretningsudvikling. Han har stået i spidsen for flere virksomheder, der skulle vækste og har i mange år som selvstændig virksomhedsrådgiver hjulpet over 100 virksomheder til et bedre resultat.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt

Fredag den 24. maj 2019, kl. 11.30-15.15

Sted

UCN act2learn, Mylius Erichsensvej 137, 9220 Aalborg SØ. Arrangementet holdes i bygning 5, 2. sal.

Pris

Deltagelse er gratis. Ved udeblivelse vil du blive faktureret kr. 250,00.

Tilmelding

Ved tilmelding bedes du angive, hvilke to faglige oplæg, du gerne vil deltage i. Sidste frist for tilmelding den 22. maj.

Tilmelding

Felter markeret med skal udfyldes.
Navn  
Stilling 
Arbejdsplads 
E-mail  
Telefonnummer  
Fagligt oplæg - runde 1  
Fagligt oplæg - runde 2