Neuropædagogisk Kompetencecenter

Neuropædagogisk Kompetencecenter har base på Professionshøjskolen UCN’s campus i Hjørring og udbyder kompetencegivende efteruddannelse som en del af UCN act2learn

Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber, at du kan finde hvad du leder efter - ellers er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder – som nogle af de eneste i hele Danmark – kompetencegivende efteruddannelse inden for det neuropædagogiske felt. Vi har en række ECTS-givende diplom- og akademi-moduler, ligesom vi tilbyder kurser, temadage og skræddersyede forløb til virksomheder og institutioner. Vi holder vores uddannelser over hele landet.

Neuropædagogisk Kompetencecenter har et tæt samarbejde med pædagoguddannelsen på UCN – faktisk er medarbejderne i kompetencecentret alle ansat på pædagoguddannelse, da vi ønsker at skabe sammenhæng mellem grund- og videreuddannelse samt udviklingsarbejdet. Vi indgår desuden i en række forskningsprojekt inden for vores felt. Vores undervisere har forskellig uddannelsesmæssig baggrund – blandt andet lærer, pædagog, psykolog og sygeplejerske. Fælles for alle er, at de har en overbygning på deres uddannelse og har udviklet en faglighed og specialisering inden for det neuropædagogiske område og har stort fokus på praksisnærhed.

Vores efteruddannelser retter sig dels mod faggrupper, der arbejder med omsorg, udvikling og læring på det specialpædagogiske område. Men de seneste år har andre faggrupper fået øjnene op for værdien af at kende til hjernens betydning for vores adfærd, behov mv. Vi har derfor fornøjelsen af at have studerende og kursister fra et bredt spektrum af faggrupper.

I det daglige virke arbejder Neuropædagogisk Kompetencecenter med fokus på tre grundlæggende værdier:

  • Høj faglighed
  • Den anerkendende relation i et neuroaffektiv perspektiv
  • Praksisnærhed

Klar til uddannelse?

Har du lyst til at bruge din hjernes mirakuløse kapacitet til forandring? Har du brug for den nyeste viden inden for neuropædagogik, neuropsykologi og hjerneteori til at skabe nye tiltag? Så gå på opdagelse i vores aktuelle udbud.

Nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Neuropædagogisk Kompetencecenter får du overblikket over vores aktuelle uddannelser, kurser og temadage. I korte artikler præsenterer vi dig for nye bogudgivelser, forskningsprojekter mv. inden for det neuropædagogiske felt. Læs mere og tilmeld dig vores nyhedsbrev.Neuronørden på Instagram